Gerd Napisano 20 Sierpnia 2021 Share Napisano 20 Sierpnia 2021 kocioł Lucyfera - @#$@!(!# ŚMIERDZIUCH PASKUDNY - cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 18 Września 2021 Autor Share Napisano 18 Września 2021 (edytowane) Kolory bazowe , czas na ciuranie kotła Edytowane 18 Września 2021 przez bożo wpożo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Września 2021 Share Napisano 18 Września 2021 Nie pozostaje nic innego tylko zanucić: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogi Napisano 18 Września 2021 Share Napisano 18 Września 2021 Wygląda świetnie , oczyma wyobrazni już widzę tą cieknącą smołę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 18 Września 2021 Share Napisano 18 Września 2021 Jak byłem mały to pamiętam taką albo podobną maszynę, która zawsze była w okolicy jak panowla łatali dziury w jezdni - zawsze dziwiły mnie dwie rzeczy - pierwsza, to taka, dlaczego ta maszyna jest tak potwornie zasyfiona, a dwa, to dlaczego tam na dole się ogień pali... Model wychodzi świetnie ale jak na razie jest niesamowicie wręcz czysty... Życzę powodzenia w dalszych pracach i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 18 Września 2021 Share Napisano 18 Września 2021 12 godzin temu, bożo wpożo napisał: Kolory bazowe , czas na ciuranie kotła Pamiętam, że były czarna i niesamowicie usyfione/oblepione resztkami asfaltu, zwłaszcza w okolicach tej rynny spustowej . 2 godziny temu, pmroczko napisał: ... dlaczego tam na dole się ogień pali... Starzy ludzie powiadali, że to diabli zupę gotują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 24 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2021 (edytowane) Heloł ! Powróciłem do tematu Stara i zacząłem go ciurać Edytowane 24 Grudnia 2021 przez bożo wpożo 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 25 Grudnia 2021 Share Napisano 25 Grudnia 2021 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi