matejson Napisano 19 Czerwca 2021 Share Napisano 19 Czerwca 2021 Cześć, Właśnie skończyłem swojego kolejnego "cywila". Zestaw AVD w skali 1/72. Do tego blachy z SG Modelling, żywiczne koła z Snake Model i własny scratch. Warsztat znajdzie tutaj. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Czerwca 2021 Share Napisano 19 Czerwca 2021 Lubię takie cywilne scenki zrobione z pomysłem. Jak dla mnie jedna rzecz psuje wygląd - niemal wszystkie elementy są pokryte białymi kropkami. Tak jakbyś psiknął po całości gotową dioramkę. Zapytam - jak się sklejało AVD? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Czerwca 2021 Share Napisano 19 Czerwca 2021 świetna podstawka a ostatnia fotka z zapałką miażdży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 20 Czerwca 2021 Share Napisano 20 Czerwca 2021 Betoniarkę myje się po robocie, ale to jedyny minus. No chyba, że to taki pomysł na dioramę. Reszta rewelacja, świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 20 Czerwca 2021 Share Napisano 20 Czerwca 2021 Pięknie. Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 20 Czerwca 2021 Share Napisano 20 Czerwca 2021 Znakomitość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 20 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2021 14 godzin temu, Grzes napisał: Lubię takie cywilne scenki zrobione z pomysłem. Jak dla mnie jedna rzecz psuje wygląd - niemal wszystkie elementy są pokryte białymi kropkami. Tak jakbyś psiknął po całości gotową dioramkę. Zapytam - jak się sklejało AVD? Nie wiem zbytnio, o które biały kropki chodzi. Zdjęcia są wyostrzone to pewnie potęguje efekt. AVD skleja się idealnie - bez grama szpachli. Konwersje były raczej czysto estetycznie jak np. tablice rejestracyjne, pióra wycieraczek czy lusterka boczne. Dzięki za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 26 Czerwca 2021 Share Napisano 26 Czerwca 2021 Fajnie wyszło, podoba mi się malowanie kratownic razi trochę wspomniane kropkowanie, ale może tak jak piszesz - to wina zdjęć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 27 Czerwca 2021 Share Napisano 27 Czerwca 2021 Bajeczka. Piękna praca! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi