barszczo Napisano 22 Września 2021 Share Napisano 22 Września 2021 No pięknie to wszystko razem się komponuje. Kawał wiatraka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Września 2021 Autor Share Napisano 22 Września 2021 Godzinę temu, barszczo napisał: No pięknie to wszystko razem się komponuje. Kawał wiatraka. Mam tylko nadzieję że z szybkami bocznymi też tak ładnie pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Września 2021 Share Napisano 22 Września 2021 To jeszcze Waćpan okien nie wstawiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Września 2021 Autor Share Napisano 22 Września 2021 11 minut temu, Grzes napisał: To jeszcze Waćpan okien nie wstawiłeś? Wstawiłem a jakże... i tak samo szybko wyrywałem popękały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Września 2021 Share Napisano 22 Września 2021 A jaki pomysł na wstawienie nowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Września 2021 Autor Share Napisano 22 Września 2021 Muszę cieniutkie z waku zrobić, delikatnie sfazować otwory okienne i na Wikol obsadzić bulaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 23 Września 2021 Share Napisano 23 Września 2021 Bardzo ładna ta drabinka Grześ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Września 2021 Autor Share Napisano 23 Września 2021 26 minut temu, zegeye napisał: Bardzo ładna ta drabinka Grześ... No to się bardzo cieszę Wczoraj jeszcze położyłem połysk i zrobiłem szablon na cyferkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Września 2021 Share Napisano 23 Września 2021 17 godzin temu, Mitrandir napisał: Muszę cieniutkie z waku zrobić, delikatnie sfazować otwory okienne i na Wikol obsadzić bulaje O... to pokazuj, chętnie popatrzę na to rozwiązanie. Nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Września 2021 Autor Share Napisano 23 Września 2021 Teraz, Grzes napisał: O... to pokazuj, chętnie popatrzę na to rozwiązanie. Nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać Okrutniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Września 2021 Share Napisano 23 Września 2021 Ależ ja całkiem poważnie. Czasem takie rozwiązania pozwalają szybko naprawić to, co się spier... zepsuło. No i nie trzeba wyważać otwartych już drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Września 2021 Autor Share Napisano 23 Września 2021 1 godzinę temu, Grzes napisał: Ależ ja całkiem poważnie. Czasem takie rozwiązania pozwalają szybko naprawić to, co się spier... zepsuło. No i nie trzeba wyważać otwartych już drzwi... Z miłą chęcią nie będę wyważał... jak mi tylko powiesz jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Września 2021 Share Napisano 23 Września 2021 No i se żarty ze mnie stroi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Września 2021 Autor Share Napisano 23 Września 2021 2 godziny temu, Grzes napisał: No i se żarty ze mnie stroi... Jestem śmiertelnie poważny Grześ teraz dla mnie z tymi palcami jest sporo wyzwanie zrobić wiele rzeczy zrobić same kabinki pół biedy ale wyciąć je ładnie i równo i przykleić to już inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Września 2021 Autor Share Napisano 23 Września 2021 Dziś trochę kolorów.. żółty... Gwiadki na du... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Września 2021 Share Napisano 24 Września 2021 Ładny skurczybyk będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Września 2021 Share Napisano 24 Września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Września 2021 Autor Share Napisano 24 Września 2021 (edytowane) Mam mały dylemat... Dzięki pomocy kolegi Kon_Bara mam już moje wymarzone numerki... Tylko pytanie czy one występowały tylko na lewej stronie? Przeglądałem materiały i nic nie znalazłem... Edytowane 24 Września 2021 przez Mitrandir 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Września 2021 Share Napisano 25 Września 2021 17 godzin temu, Mitrandir napisał: Tylko pytanie czy one występowały tylko na lewej stronie? No i znów muszę odwalać robotę przeszukiwacza archiwów Grześku, wal dwustronnie. Na moją odpowiedzialność. Fotki śmiglaków wojskowych, ale myślę, że tak samo było na innych egzemplarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Września 2021 Share Napisano 25 Września 2021 też mi się wydaje że mimo że "cywil" to cyferki były obustronne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 25 Września 2021 Autor Share Napisano 25 Września 2021 Taaa... I bądź tu mądry ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Września 2021 Share Napisano 25 Września 2021 Tez widziałem te bez numerów. Ja myślę, że albo numery były obustronne, albo nie było ich wcale. Taki mam na to sposób 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Września 2021 Autor Share Napisano 26 Września 2021 No to stencile za mną przy okazji okazało się, że plastik Amodelu bywa bardzo kapryśny, i łatwo pęka Po lewej nowe grubsze zastrzały. Więc przy okazji zrobiłem nowe zasyrzały do podwieszenia zbiorników. Dorobić trzeba jeszcze nagrzewnicę na prawej burcie... Przymiarka kontrolna i opcjonalne zastosowanie imadła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 6 Października 2021 Autor Share Napisano 6 Października 2021 c.d... No cóż dorobiłem nagrzewnice, i opadły maski efekt jest uważam zadowalający... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Października 2021 Share Napisano 7 Października 2021 6 godzin temu, Mitrandir napisał: efekt jest uważam zadowalający... Dobrze waść uznajesz Piękny wiatrak do kolekcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi