Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sprawa rozwiązana, koledze Kubiszowi daję duże POMÓGŁ albo LUBIE GO

• Odpowiedzi 86
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 5 weeks later...
Napisano

Powitać,

Panowie potrzebuje Waszej pomocy.Próbowałem wrzucić zdjęcia na forum z PXD.PL tak jak opisał to kolega JJ.Killer.Niby wszystko poszło ok.ale zdjęcia nie chcą "wejść".Który link mam skopiować?A może nie wychodzi mi dlatego że tam gdzie JJ.Killer pisze cyt."z pozycji Admina" u mnie jest tylko mój login i nie mam dostępu do tej funkcji?Juz sam nie wiem.Tak czy owak jak byście pomogli byłbym bardzo wdzięczny.A może spróbowac z innym Portalem do zdjęć?

Pozdrawiam,

Arek

Napisano

Od wieków używam imageshack.us Nigdy mnie nie zawiódł, choć w jednym z moich postów na tym forum, albo na jakimś innym, w miejsce mojego zdjęcia pojawiła się jakaś obca baba, nie wiem dlaczego. Wkleić musisz linka, którego poda ci serwis zdjęciowy zaczynający się od a%20kończący%20się%20na pomiędzy tymi nawiasami bez spacji jest adres do zdjęcia. Powycinaj wszelkie dodatki, bo z reguły są jakieś - powodują one, że zdjęcie jest np. linkiem do serwisu co mnie osobiście strasznie wkurza np. w fotosiku. W takiej formie wkleisz zdjęcia o ich prawdziwych wymiarach, ja preferuję takie właśnie rozwiązanie - na imageshack wrzucam zdjęcia, które w locie mi się zmniejszają na 800x600.

• 2 weeks later...
Napisano

Dzieki,Diobeu ale jakoś mi nie idzie.Nie mogę zlokalizować linka o którym mówisz,więc najprawdopodobniej cały czas coś żle robie.

Chyba sie przeniosę na jakiś inny serwis zdjęciowy,moze tam się uda.

Pozdrawiam,Arek

Napisano
Napisano

Myślałem że chodzi o POKAZANIE zdjęcia na forum, jeśli nie trzeba pokazywać to owszem, "w każdym bądź razie taką mam nadzieję bynajmniej .." ;)

Napisano
ja nie wnikam o czym myślałeś.

O, coś nie tak z dobrym humorem z rana?

link bezpośredni używajac aż jednego przycisku

[img][/img]

na forum wkleja się w postaci zdjęcia

Jaka różnica poza tym, że ty proponujesz jeszcze jeden klik więcej? Jedno i drugie rozwiązanie prowadzi do wyświetlenia zdjęcia na forum.

• 1 month later...
Napisano

Dzięki Diobeu. Mnie się udało... A jako, że nie jestem z pokolenia informatyków, więc to jest rzeczywiście proste.

• 3 months later...
Napisano
ale to skomplikowane.. a idź w pizdu z takimi programami :/

Jak Ci nie pasuje darmowy hosting, to wykup sobie miejsce na jakimś serwerze, wrzucaj zdjęcia przez FTP i nie marudź. Ale to by było pewnie też zbyt skomplikowane...

• 4 years later...