kapsel Napisano 18 Lipca 2021 Share Napisano 18 Lipca 2021 Witam Szanownych Ostatnio bardzo rekreacyjnie budowałem sobie w wolnych chwilach Messera. Zestaw znany i powszechnie lubiany, także nie ma sensu się o nim rozpisywać. Chemia to pomarańczowa Hataka oraz MiG i AK. Miniatura maszyny z JG 27 na której walczył oblt Ludwig Franzisket w czerwcu 1941 roku na terenach Libii. Pilot wojnę zakończył w stopniu majora mając na koncie potwierdzone 43 zestrzelenia i przeszło 500 misji bojowych. Serdecznie pozdrawiam 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Lipca 2021 Share Napisano 18 Lipca 2021 Bardzo ładny Mesio Fajnie zrobiony - czysty ale wyraźny. Ładnie wyszły zielone plamki kamo. Daję dużego plusa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 19 Lipca 2021 Share Napisano 19 Lipca 2021 Widzę, że kolega zmalował to kamo, na które ja nie miałem odwagi. Bardzo ładnie to wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 19 Lipca 2021 Autor Share Napisano 19 Lipca 2021 2 godziny temu, Roland_Sebastian napisał: Widzę, że kolega zmalował to kamo, na które ja nie miałem odwagi. Bardzo ładnie to wygląda. Bardzo dziękuję i miło że się podoba. Co do kamuflażu to jest to zestawowy najprostszy plamiasty i stąd taki wybór Pierwszy raz robiłem takie plamki z duszą na ramieniu. Wiem że można było je wykonać lepiej ale i tak jestem zadowolony. Chcę nabrać pewności i doświadczenia bo Kobayashi czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 19 Lipca 2021 Autor Share Napisano 19 Lipca 2021 17 godzin temu, abtb napisał: Bardzo ładny Mesio Fajnie zrobiony - czysty ale wyraźny. Ładnie wyszły zielone plamki kamo. Daję dużego plusa Ślicznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Lipca 2021 Share Napisano 19 Lipca 2021 Mnie również się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 19 Lipca 2021 Share Napisano 19 Lipca 2021 Bardzo ładny. Pytanie laika - czy to piękne nitowanie to robota Czechów, czy Twoja? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 19 Lipca 2021 Autor Share Napisano 19 Lipca 2021 10 minut temu, zaruk napisał: Bardzo ładny. Pytanie laika - czy to piękne nitowanie to robota Czechów, czy Twoja? To robota pepiczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Lipca 2021 Share Napisano 19 Lipca 2021 Czysta robota, ładnie zmalowany. Maziaję przed krzyżem bym tylko mocniej wyeksponował. Całość na tak . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 Mistrzowskie malowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 Gratuluję fotki tygodnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 20 Lipca 2021 Autor Share Napisano 20 Lipca 2021 45 minut temu, abtb napisał: Gratuluję fotki tygodnia Ależ me zaskoczenie nie przypuszczałbym nawet że kiedykolwiek mój ulepek załapie się na takie wyróżnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi