kapsel Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Witam Szanownych 聽 Ostatnio bardzo rekreacyjnie budowa艂em sobie w wolnych chwilach Messera. Zestaw znany i powszechnie lubiany, tak偶e nie ma sensu si臋 o nim rozpisywa膰. Chemia to pomara艅czowa Hataka oraz MiG i AK.聽 Miniatura maszyny z JG 27 na kt贸rej walczy艂 oblt Ludwig Franzisket w czerwcu 1941 roku na terenach Libii. Pilot wojn臋 zako艅czy艂 w stopniu majora maj膮c na koncie potwierdzone 43 zestrzelenia i przesz艂o 500 misji bojowych. Serdecznie pozdrawiam聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Bardzo 艂adny Mesio聽聽Fajnie zrobiony - czysty ale wyra藕ny. 艁adnie wysz艂y zielone plamki kamo. Daj臋 du偶ego聽 plusa聽 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland_Sebastian Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Widz臋, 偶e kolega zmalowa艂 to kamo, na kt贸re ja nie mia艂em odwagi. Bardzo 艂adnie to wygl膮da. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapsel Posted July 19, 2021 Author Share Posted July 19, 2021 2 godziny temu, Roland_Sebastian napisa艂: Widz臋, 偶e kolega zmalowa艂 to kamo, na kt贸re ja nie mia艂em odwagi. Bardzo 艂adnie to wygl膮da. 聽 Bardzo dzi臋kuj臋 i mi艂o 偶e si臋 podoba. Co do kamufla偶u to jest to zestawowy najprostszy plamiasty i st膮d taki wyb贸r Pierwszy raz robi艂em takie plamki z dusz膮 na ramieniu. Wiem 偶e mo偶na by艂o je wykona膰 lepiej ale i tak jestem zadowolony. Chc臋 nabra膰 pewno艣ci i do艣wiadczenia bo Kobayashi czeka聽 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapsel Posted July 19, 2021 Author Share Posted July 19, 2021 17 godzin temu, abtb napisa艂: Bardzo 艂adny Mesio聽聽Fajnie zrobiony - czysty ale wyra藕ny. 艁adnie wysz艂y zielone plamki kamo. Daj臋 du偶ego聽 plusa聽 聽 艢licznie dzi臋kuj臋 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Mnie r贸wnie偶 si臋 podoba聽 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Bardzo 艂adny. Pytanie laika - czy to pi臋kne nitowanie to robota Czech贸w, czy Twoja? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapsel Posted July 19, 2021 Author Share Posted July 19, 2021 10 minut temu, zaruk napisa艂: Bardzo 艂adny. Pytanie laika - czy to pi臋kne nitowanie to robota Czech贸w, czy Twoja? To robota pepiczk贸w 聽 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Czysta robota, 艂adnie zmalowany. Maziaj臋 przed krzy偶em bym tylko mocniej wyeksponowa艂. Ca艂o艣膰 na tak . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Mistrzowskie malowanie. 聽 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Gratuluj臋 fotki tygodnia聽 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapsel Posted July 20, 2021 Author Share Posted July 20, 2021 45 minut temu, abtb napisa艂: Gratuluj臋 fotki tygodnia聽 Ale偶 me zaskoczenie nie przypuszcza艂bym nawet 偶e kiedykolwiek m贸j ulepek za艂apie si臋 na takie wyr贸偶nienie聽 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts