Sudus Napisano 21 Sierpnia 2021 Share Napisano 21 Sierpnia 2021 Witam szanowne Grono. Przedstawiam mój "projekt" jak w tytule. Jeden pilot kilka samolotów. Pilotem tym jest Heinz Bar niemiecki pilot myśliwski mający na koncie 221 zwycięstw powietrznych. Dlaczego akurat On ? Kupując modele zorientowałem się że mam dwa różne egzemplarze z oznaczeniem tego samego pilota i stwierdziłem że On będzie motywem przewodnim. Ot przypadek A oto modele: Bf-109 G2 trop Eduard kalkomania HGW ( świetna sprawa ) Fw-190 A-7 HASEGAWA Me-262 A-1a TAMIYA Me-262 A-1/U5 HOBBY BOSS Zapraszam do oglądania Pozdrawiam Piotr 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 21 Sierpnia 2021 Share Napisano 21 Sierpnia 2021 Bardzo fajny zestaw tematyczny. Teraz tylko gablotka i popiersie pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Sierpnia 2021 Share Napisano 21 Sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 21 Sierpnia 2021 Share Napisano 21 Sierpnia 2021 Pomysł na kolekcję ciekawy, więc teraz jeszcze tylko Messerschmitt Bf-109E-1; E-3; F-4; G-2, FW-190A-8 i chyba jeszcze jeden Me 262 A-1a i masz komplet maszyn na których latał Heinz Bär. Zapewne bardziej zorientowani w temacie dorzucą jeszcze kilka jego maszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 21 Sierpnia 2021 Share Napisano 21 Sierpnia 2021 Świetne wrażenie robią kalki na pierwszym meśku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 21 Sierpnia 2021 Share Napisano 21 Sierpnia 2021 Jak robiłeś te "ślaćki" na mietku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 21 Sierpnia 2021 Share Napisano 21 Sierpnia 2021 Ten makaron na stodzięwiątce to mistrzostwo świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sudus Napisano 21 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2021 Godzinę temu, Baas ArK napisał: Jak robiłeś te "ślaćki" na mietku? 57 minut temu, Kolekcjoner WP napisał: Ten makaron na stodzięwiątce to mistrzostwo świata Nie nie to nie jest malowane Aż takim malarzem nie jestem To kalkomania. Tu ją kupiłem. https://hgwmodels.cz/en/mokre-transfery/711-bf109g-2-camouflage-148-248053-.html Swoją drogą coś wspaniałego. Jestem pod wielkim wrażeniem jak to się kładło. Rewelacja. A ta relacja była moją inspiracją. Aplikacja kalkomanii od 17.30 minuty. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 22 Sierpnia 2021 Share Napisano 22 Sierpnia 2021 Ode mnie plusik za komory podwozia w 262kach. Bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 26 Sierpnia 2021 Share Napisano 26 Sierpnia 2021 Super zestawik, brakuje tylko samego bohatera - pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 26 Sierpnia 2021 Share Napisano 26 Sierpnia 2021 4 godziny temu, Usul napisał: bohatera ☹ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi