Xmen Napisano 23 Września 2021 Napisano 23 Września 2021 Model skończony.Według instrukcji przedstawia samolot z 2 Chutai 64 Sentai. 8 Cytuj
Vieh_san Napisano 23 Września 2021 Napisano 23 Września 2021 (edytowane) Ładny, ciekawe to malowanie, ino wincyj zdjińć dawać ;D A gdzie są wydechy? Bo nie widzę, żadnych okopceń. PS, a nie, widzę okopcenia, przepraszam Edytowane 23 Września 2021 przez Vieh_san 1 Cytuj
abtb Napisano 23 Września 2021 Napisano 23 Września 2021 45 minut temu, Vieh_san napisał: ino wincyj zdjińć dawać Oj tam! I tak na bogato jak na tego autora (wzrost jakiś 70%wy ) A wracając do modelu - widzę kolosalne zmiany - są światła pozycyjne i linka anteny w pierwszym galeryjnym podejściu Co prawda prawe chyba zielone a nie niebieskie ale to drobny szczegół o którym nie będę wspominał Ładnie wymalowany, bez jakichś niedociągnięć. Trochę może zbyt jednolicie ale ok - kto co lubi. Ładny szkrab - daję plusa 1 Cytuj
neptun1939 Napisano 24 Września 2021 Napisano 24 Września 2021 Czysto, ładnie i ciekawe malowanie (kolorystycznie). 1 Cytuj
zaruk Napisano 25 Września 2021 Napisano 25 Września 2021 Przyjemny samolocik, chociaż dziwne te kolory (chodzi mi o schemat malowania). Dostępne rysunki wersji I z tej jednostki sugerują zieleń i brąz. No, ale to pewnie inna maszyna była. Nie myślałeś o jakiś choćby drobnych odrapaniach, żeby ożywić powierzchnię? 1 Cytuj
Xmen Napisano 25 Września 2021 Autor Napisano 25 Września 2021 2 godziny temu, zaruk napisał: No, ale to pewnie inna maszyna była. Maszyna jest ta sama.Kamuflaż "kumogata" czy jakoś tak. 2 godziny temu, zaruk napisał: Nie myślałeś o jakiś choćby drobnych odrapaniach, żeby ożywić powierzchnię? Nie myślałem.Jest dokładnie tak jak chciałem. Cytuj
kozborn Napisano 26 Września 2021 Napisano 26 Września 2021 Szkoda, że nie ma nic w większej rozdzielczości. Albo mi się coś nie wyświetla. Bardzo ładny wash na brzuchu, podoba mi się. Podziwiam też zawsze tempo bo chyba robisz jeden model miesięcznie albo i więcej :)) Pozdro! 1 Cytuj
Xmen Napisano 26 Września 2021 Autor Napisano 26 Września 2021 26 minut temu, kozborn napisał: Szkoda, że nie ma nic w większej rozdzielczości. Jak to poprawi koledze humor to proszę bardzo. 27 minut temu, kozborn napisał: Podziwiam też zawsze tempo bo chyba robisz jeden model miesięcznie albo i więcej :)) Tutaj nie ma co podziwiać.Staram się robić jeden model miesięcznie ale różnie to bywa. 1 Cytuj
xatrix_pl Napisano 26 Września 2021 Napisano 26 Września 2021 Malowanie bardzo ładne, tylko wnęki aż się proszę o odrobinę Wash-a. Podoba mi się. 1 Cytuj
Xmen Napisano 26 Września 2021 Autor Napisano 26 Września 2021 1 godzinę temu, xatrix_pl napisał: tylko wnęki aż się proszę o odrobinę Wash-a. Jak stoi na kołach to nie widać. A tak poważnie to jakoś wyleciało mi z głowy żeby zrobić. Cytuj
kapsel Napisano 26 Września 2021 Napisano 26 Września 2021 Sokoły zawsze miło mi jest oglądać. Miniatura ładnie i czysto budowana tak jak i malowanie. Podoba mi się 1 Cytuj
Xmen Napisano 26 Września 2021 Autor Napisano 26 Września 2021 1 minutę temu, kapsel napisał: Sokoły zawsze miło mi jest oglądać. Dzięki.Będzie jeszcze jeden lub dwa (jeszcze nie zdecydowałem). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi