Xmen Napisano 23 Września 2021 Share Napisano 23 Września 2021 Model skończony.Według instrukcji przedstawia samolot z 2 Chutai 64 Sentai. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 23 Września 2021 Share Napisano 23 Września 2021 (edytowane) Ładny, ciekawe to malowanie, ino wincyj zdjińć dawać ;D A gdzie są wydechy? Bo nie widzę, żadnych okopceń. PS, a nie, widzę okopcenia, przepraszam Edytowane 23 Września 2021 przez Vieh_san 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Września 2021 Share Napisano 23 Września 2021 45 minut temu, Vieh_san napisał: ino wincyj zdjińć dawać Oj tam! I tak na bogato jak na tego autora (wzrost jakiś 70%wy ) A wracając do modelu - widzę kolosalne zmiany - są światła pozycyjne i linka anteny w pierwszym galeryjnym podejściu Co prawda prawe chyba zielone a nie niebieskie ale to drobny szczegół o którym nie będę wspominał Ładnie wymalowany, bez jakichś niedociągnięć. Trochę może zbyt jednolicie ale ok - kto co lubi. Ładny szkrab - daję plusa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Września 2021 Share Napisano 24 Września 2021 Wygląda bardzo ładnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 24 Września 2021 Share Napisano 24 Września 2021 Czysto, ładnie i ciekawe malowanie (kolorystycznie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 25 Września 2021 Share Napisano 25 Września 2021 Przyjemny samolocik, chociaż dziwne te kolory (chodzi mi o schemat malowania). Dostępne rysunki wersji I z tej jednostki sugerują zieleń i brąz. No, ale to pewnie inna maszyna była. Nie myślałeś o jakiś choćby drobnych odrapaniach, żeby ożywić powierzchnię? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Września 2021 Autor Share Napisano 25 Września 2021 2 godziny temu, zaruk napisał: No, ale to pewnie inna maszyna była. Maszyna jest ta sama.Kamuflaż "kumogata" czy jakoś tak. 2 godziny temu, zaruk napisał: Nie myślałeś o jakiś choćby drobnych odrapaniach, żeby ożywić powierzchnię? Nie myślałem.Jest dokładnie tak jak chciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 25 Września 2021 Share Napisano 25 Września 2021 No to git. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 26 Września 2021 Share Napisano 26 Września 2021 Szkoda, że nie ma nic w większej rozdzielczości. Albo mi się coś nie wyświetla. Bardzo ładny wash na brzuchu, podoba mi się. Podziwiam też zawsze tempo bo chyba robisz jeden model miesięcznie albo i więcej :)) Pozdro! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Września 2021 Autor Share Napisano 26 Września 2021 26 minut temu, kozborn napisał: Szkoda, że nie ma nic w większej rozdzielczości. Jak to poprawi koledze humor to proszę bardzo. 27 minut temu, kozborn napisał: Podziwiam też zawsze tempo bo chyba robisz jeden model miesięcznie albo i więcej :)) Tutaj nie ma co podziwiać.Staram się robić jeden model miesięcznie ale różnie to bywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xatrix_pl Napisano 26 Września 2021 Share Napisano 26 Września 2021 Malowanie bardzo ładne, tylko wnęki aż się proszę o odrobinę Wash-a. Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Września 2021 Autor Share Napisano 26 Września 2021 1 godzinę temu, xatrix_pl napisał: tylko wnęki aż się proszę o odrobinę Wash-a. Jak stoi na kołach to nie widać. A tak poważnie to jakoś wyleciało mi z głowy żeby zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 26 Września 2021 Share Napisano 26 Września 2021 Sokoły zawsze miło mi jest oglądać. Miniatura ładnie i czysto budowana tak jak i malowanie. Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Września 2021 Autor Share Napisano 26 Września 2021 1 minutę temu, kapsel napisał: Sokoły zawsze miło mi jest oglądać. Dzięki.Będzie jeszcze jeden lub dwa (jeszcze nie zdecydowałem). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi