GreGG24 Napisano 29 Września 2021 Share Napisano 29 Września 2021 (edytowane) Model ukończyłem już kilka tygodni temu, bez uzbrojenia, potem jeszcze dopieszczałem rakiety. Dopiero w ten weekend udało mi się zrobić mu sesję zdjęciową. Generalnie to stara Hasegawa, wzbogacona o elementy z zestawu ZOOM Eduarda, żywiczny fotel Quickboost oraz przepiękne żywiczne dysze z ResKita, bo te zestawowe są tragiczne. Malowany akrylami Mr Hobby, tytanowa powierzchnia to Vallejo Metal Color w odcieniu srebrnym. Efekty to głównie siuwaksy z AMMO. Kalkomanie wytworzył na zamówienie Mr Decal, stencile są zestawowe. Jakby co, można rzucać gromy. Edytowane 29 Września 2021 przez GreGG24 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 29 Września 2021 Share Napisano 29 Września 2021 Co tu się rozpisywać, ładny jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 29 Września 2021 Share Napisano 29 Września 2021 Wyszło elegancko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 29 Września 2021 Share Napisano 29 Września 2021 P. S. Jak się zestawik składało? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 29 Września 2021 Share Napisano 29 Września 2021 Bardzo zacny. Jeśli można - poproszę zdjęcia brzucha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Września 2021 Share Napisano 29 Września 2021 Bardzo fajny . Maźnij tylko lusterka od zewnętrznej strony choćby z pędzelka na czarno, pozdrowienia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 30 Września 2021 Share Napisano 30 Września 2021 12 godzin temu, kozborn napisał: Bardzo zacny. Jeśli można - poproszę zdjęcia brzucha Podpinam się pod prośbę kolegi. Podoba mi się subtelne przejście kolorów. Odnoszę wrażenie, że zabrakło cierpliwości na wyprowadzenie tu i ówdzie łączenia elementów (dziób przy wiatrochronie, łączenie kadłuba przy krawędzi natarcia skrzydła. Generalnie bardzo fajny odbiór Sam jestem na końcowym etapie prac nad F-15 w wersji E Academy, uzbrojenia tam mnóstwo. Te no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 30 Września 2021 Autor Share Napisano 30 Września 2021 10 minut temu, burzatg napisał: Podpinam się pod prośbę kolegi. Podoba mi się subtelne przejście kolorów. Odnoszę wrażenie, że zabrakło cierpliwości na wyprowadzenie tu i ówdzie łączenia elementów (dziób przy wiatrochronie, łączenie kadłuba przy krawędzi natarcia skrzydła. Generalnie bardzo fajny odbiór Sam jestem na końcowym etapie prac nad F-15 w wersji E Academy, uzbrojenia tam mnóstwo. Te no Dwa zdjęcia mam, chociaż zrobione komórką na szybko. Nie mogę powiedzieć, że zestaw mi się dobrze robiło, zwłaszcza łączenie płatów oraz części przedniej (kokpitu z dziobem) pozostawia wiele do życzenia, poszło tam sporo szpachli, a i tak nie jestem zadowolony z efektu. Co niestety widać zwłaszcza przy krawędzi natarcia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 30 Września 2021 Autor Share Napisano 30 Września 2021 Chyba tutaj widać to najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 3 Października 2021 Share Napisano 3 Października 2021 Fajnie wyszedł jako całość. Na jednym ze zdjęć widać zdaje się łączenie połówek w częsci nosowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 5 Października 2021 Autor Share Napisano 5 Października 2021 W dniu 3.10.2021 o 18:31, Mates napisał: Fajnie wyszedł jako całość. Na jednym ze zdjęć widać zdaje się łączenie połówek w częsci nosowej. Dzięki. No cóż, nobody is perfect. Ale się staram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi