GreGG24 Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 (edited) Model ukończyłem już kilka tygodni temu, bez uzbrojenia, potem jeszcze dopieszczałem rakiety. Dopiero w ten weekend udało mi się zrobić mu sesję zdjęciową. Generalnie to stara Hasegawa, wzbogacona o elementy z zestawu ZOOM Eduarda, żywiczny fotel Quickboost oraz przepiękne żywiczne dysze z ResKita, bo te zestawowe są tragiczne. Malowany akrylami Mr Hobby, tytanowa powierzchnia to Vallejo Metal Color w odcieniu srebrnym. Efekty to głównie siuwaksy z AMMO. Kalkomanie wytworzył na zamówienie Mr Decal, stencile są zestawowe. Jakby co, można rzucać gromy. Edited September 29, 2021 by GreGG24 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rymulus Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Co tu się rozpisywać, ładny jest. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy0007 Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Wyszło elegancko 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy0007 Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 P. S. Jak się zestawik składało? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozborn Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Bardzo zacny. Jeśli można - poproszę zdjęcia brzucha 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Bardzo fajny . Maźnij tylko lusterka od zewnętrznej strony choćby z pędzelka na czarno, pozdrowienia . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
burzatg Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 12 godzin temu, kozborn napisał: Bardzo zacny. Jeśli można - poproszę zdjęcia brzucha Podpinam się pod prośbę kolegi. Podoba mi się subtelne przejście kolorów. Odnoszę wrażenie, że zabrakło cierpliwości na wyprowadzenie tu i ówdzie łączenia elementów (dziób przy wiatrochronie, łączenie kadłuba przy krawędzi natarcia skrzydła. Generalnie bardzo fajny odbiór Sam jestem na końcowym etapie prac nad F-15 w wersji E Academy, uzbrojenia tam mnóstwo. Te no Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreGG24 Posted September 30, 2021 Author Share Posted September 30, 2021 10 minut temu, burzatg napisał: Podpinam się pod prośbę kolegi. Podoba mi się subtelne przejście kolorów. Odnoszę wrażenie, że zabrakło cierpliwości na wyprowadzenie tu i ówdzie łączenia elementów (dziób przy wiatrochronie, łączenie kadłuba przy krawędzi natarcia skrzydła. Generalnie bardzo fajny odbiór Sam jestem na końcowym etapie prac nad F-15 w wersji E Academy, uzbrojenia tam mnóstwo. Te no Dwa zdjęcia mam, chociaż zrobione komórką na szybko. Nie mogę powiedzieć, że zestaw mi się dobrze robiło, zwłaszcza łączenie płatów oraz części przedniej (kokpitu z dziobem) pozostawia wiele do życzenia, poszło tam sporo szpachli, a i tak nie jestem zadowolony z efektu. Co niestety widać zwłaszcza przy krawędzi natarcia. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreGG24 Posted September 30, 2021 Author Share Posted September 30, 2021 Chyba tutaj widać to najlepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mates Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Fajnie wyszedł jako całość. Na jednym ze zdjęć widać zdaje się łączenie połówek w częsci nosowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreGG24 Posted October 5, 2021 Author Share Posted October 5, 2021 W dniu 3.10.2021 o 18:31, Mates napisał: Fajnie wyszedł jako całość. Na jednym ze zdjęć widać zdaje się łączenie połówek w częsci nosowej. Dzięki. No cóż, nobody is perfect. Ale się staram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts