Jamat Napisano 31 Października 2021 Share Napisano 31 Października 2021 Witam wszystkich Ponad 8 lat temu ulepiłem takiego małego potworka Jakiś czas temu przeglądając Facebooka zobaczyłem pracę A. Wildera i postanowiłem coś ze swoim pokombinować. Model wylądował w zmywaczu i został trochę pocięty. Dokupiłem blaszkę Voyagera i metalową lufę. Boczne zasobniki wykonałem z blaszki miedzianej 0.1mm i 0.2mm i odpowiednio po uszkadzane, natomiast błotniki z 0.3mm i lekko powyginane, choć mogłem sobie to darować. Model wykonałem w wersji "what if 1946" z walk na froncie zachodnim. Na koniec coś tam kombinuje z podstawką. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 1 Listopada 2021 Share Napisano 1 Listopada 2021 Fajny żółwik. Troszkę może bym jeszcze rozmył te rdzawe zacieki chociaż w sumie to gołym okiem pewnie i tak prawie ich nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 1 Listopada 2021 Share Napisano 1 Listopada 2021 Bardzo ładne wykonanie, ładny wydech i inne smaczki, jak przestrzeliny, ślady odbitych podeszew butów, ciut może zbyt wyrazistych ale robią swoje No i temat rzadki, bo model na forach raczej niespecjalnie spotykany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Listopada 2021 Share Napisano 1 Listopada 2021 "odświeżenie" wyszło na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 Listopada 2021 Share Napisano 1 Listopada 2021 Model świetnie wykonany. Super detal. Doskonałe malowanie i brudzenie. Podstawka rewelacja. Nie jestem natomiast pewien czy pasuje tu merytorycznie to podmalowanie lufy. Brytyjczycy stosowali pod koniec wojny takie malowanie na długolufowych Shermanach, między innymi na Firefly-ach, po to żeby właśnie ukryć długość lufy. Czy takie podmalowanie lufy będzie tu pasowało? Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 1 Listopada 2021 Share Napisano 1 Listopada 2021 2 minuty temu, Endrju napisał: Podstawka rewelacja. Która?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 1 Listopada 2021 Share Napisano 1 Listopada 2021 Świetne brudzenie i dodatki, super zdjęcia. Rewelacyjny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 1 Listopada 2021 Share Napisano 1 Listopada 2021 Bardzo atrakcyjnie się prezentuje! Dobra zmiana 500+ do wygładu! Rasowa bestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek cz. Napisano 1 Listopada 2021 Share Napisano 1 Listopada 2021 Model sprzed 8 lat też był fajny, mocniej przykurzony i mniej kontrastowy ale też bardzo dobry był. Nowa wersja oczywiście jeszcze lepsza, widać że się mocno przyłożyłeś i zadbałeś o mnóstwo malarskich smaczków na tym modelu. I jeszcze zdjęcia bardzo estetyczne... Same plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 5 Listopada 2021 Share Napisano 5 Listopada 2021 Suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 7 Listopada 2021 Share Napisano 7 Listopada 2021 Świetne wykonanie, bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi