krzychu83 Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 Cześć Oto mój pierwszy zbudowany w życiu okręt IJN "Yukikaze" z operacji "Ten-Go" Model Hasegawa w skali 1/350 Malowany farbami Mr.Hobby Pozdrawiam 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 Mnie się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 Troszkę ta lina ? czy jak to tam się nazywa na drugim zdjęciu widać jest nie napięta, lewituje, ale ogólnie to niszczyciel wyszedł bardzo fajnie, gratulacje za debiut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 (edytowane) . Edytowane 1 Grudnia 2021 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 efekt pracy......robi wrażenie.....gratuluję !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 Podoba się ale jako kolejny wypowiadający się "pancerniak" to pewnie nie znam się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 Model spoko wykonanie też można by na przyszłość parę rzeczy wymienić jak maszty, flagsztoki, nawinąć węże p.poz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 Jak na pierwszy sklejony okręt to wyszedł rewelacyjnie - masz talent Trochę drobiazgów można było lepiej wykonać (olinowanie przy kominie, rejki na masztach mocno grube) ale to są takie rzeczy przy których człowiek nabiera wprawy z każdym kolejnym okrętem (olinowanie). Poza tym bardzo mi się brudzenie podoba - widać że wysłużony ale nie całkiem styrany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 Widać, że kolejny silny zawodnik się objawił. Bardzo dobrze! Bardzo przyjemny model w odbiorze, oby następny był jeszcze lepszy i niedługo. Jakieś plany? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 1 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2021 Dziękuję Panowie ! Blaszki dały mi trochę popalić, z takimi maleństwami dawno nie pracowałem, a takielunek, no hmmm....jak to mawiają" trening czyni mistrza", więc może na Yahagi pójdzie ciut lepiej . Uschi jest super, aczkolwiek to co pakuje Mig, to dramat, nie warto, lepiej zakupić oryginał. W moim przypadku starczyło na styk (nie wiem ile tam tego jest, ale malutko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 1 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2021 30 minut temu, socjo1 napisał: Jakieś plany? Yahagi leży w magazynku , a na końcu Yamato . Ale to na zaś..jak się trochę poduczę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 To lepiej na koniec zostaw Yahagi, a maltretuj i ucz się na jajamocie, będzie mniejsza strata 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 Świetnie wycieniowany. Następnym razem popracuj nad masztami, bo firmowe to tragedia. Bardzo dobry debiut. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 4 Grudnia 2021 Share Napisano 4 Grudnia 2021 Miód cud i cukierki. Fajny. Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 4 Grudnia 2021 Share Napisano 4 Grudnia 2021 Gratulacje i dalszych, nie gorszych modeli! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi