barszczo Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Powrót z zaświatów, też mam parę takich w zanadrzu... . Fajny grubas, zawsze będzie mi się kojarzył z Małym Modelarzem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja 1 godzinę temu, barszczo napisał: Powrót z zaświatów, też mam parę takich w zanadrzu... . Fajny grubas, zawsze będzie mi się kojarzył z Małym Modelarzem. Fakt ale jak na tamte czasy fajny byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja 6 godzin temu, barszczo napisał: Fajny grubas, zawsze będzie mi się kojarzył z Małym Modelarzem. ten ciagle jeszcze gdzieś u mnie jest a Raidena trzeba koniecznie z Buffalo budowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Maja Autor Share Napisano 23 Maja Poszedł podkład : Właściwie jest dobrze, a nawet nieźle. Można by kolorować, ale w związku z tym, że coś w nikczemnej skali obiecałem @Grzes-owi na Babarybę, to muszę porzucić temat na jakiś tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 24 Maja Share Napisano 24 Maja 10 godzin temu, abtb napisał: Właściwie jest dobrze, a nawet nieźle. Można by kolorować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 24 Maja Autor Share Napisano 24 Maja 6 minut temu, jachud3 napisał: 10 godzin temu, abtb napisał: muszę porzucić temat na jakiś tydzień Dla tego dałem wam tydzień na wychwycenie baboli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Maja Share Napisano 24 Maja 1 godzinę temu, jachud3 napisał: A kto tam pod spód będzie zaglądał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 24 Maja Autor Share Napisano 24 Maja 39 minut temu, barszczo napisał: A kto tam pod spód będzie zaglądał. Japończyk z natury jest z "metra cięty" więc nie zagląda a wchodzi na stojąco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 24 Maja Autor Share Napisano 24 Maja 6 godzin temu, jachud3 napisał: Żeby nie było, że olewam głos współuczestników modelarskiej niedoli i gehenny: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 24 Maja Share Napisano 24 Maja No i teraz jest gruby i ladny.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 24 Maja Share Napisano 24 Maja (edytowane) 14 godzin temu, abtb napisał: Żeby nie było, że olewam głos współuczestników modelarskiej niedoli i gehenny: Nie no teraz do pustej wystawiłeś Dawaj te makra jeszcze, dziś mam dzień spostrzegawczości Edytowane 25 Maja przez jachud3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 24 Maja Autor Share Napisano 24 Maja 1 godzinę temu, jachud3 napisał: Dawaj te makra jeszcze, 1 godzinę temu, jachud3 napisał: dziś mam dzień spostrzegawczości To mnie akurat nie rusza - dałem sobie tydzień odpoczynku od tematu. Pasażera lepię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 24 Maja Share Napisano 24 Maja Tylko proszę pamiętać, że ja to tak pół jajem, pół z troską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 24 Maja Autor Share Napisano 24 Maja 8 minut temu, jachud3 napisał: ja to tak pół jajem, pół z troską U mnie żartów nie ma ! więc się zastanów, czy ryzykujesz wieczorne wyjście do sklepu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 25 Maja Autor Share Napisano 25 Maja 2 godziny temu, jachud3 napisał: Spodziewałem się takiej reakcji gdyż: a) poprawiłem wszystkie zdrady ( opcja prawdopodobna ) b) za trzy tygodnie Babaryba i chcesz tam być, i doskonale wiesz że i ja będę, i bez problemu wyłowię cię z tłumu - po prostu chcesz czuć się bezpiecznie i bez obaw oglądać modele (opcja pewna na 110% ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja W sumie jedno i drugie Właściwie to mi przypomniałeś, że miałem się zapisać i coś w końcu wystawić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 28 Maja Share Napisano 28 Maja W dniu 23.05.2026 o 09:57, BRAVO112 napisał: No chyba troche jest, bo lezakowal cztery lata..... A co to jest cztery lata? U mnie to standardowa procedura na większość modeli 8-) Znalazłby się i taki co 14 leży... (a może i dłużej). Przy okazji...Tomku, też takiego rozgrzebałem, ale na razie dwa latka stuknęły więc może jeszcze chwilkę poczekać 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja W dniu 24.05.2026 o 18:23, jachud3 napisał: Nie no teraz do pustej wystawiłeś Dawaj te makra jeszcze, dziś mam dzień spostrzegawczości boszzzz ale Ty sie nad nim pastwisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja Nie ma letko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 31 Maja Autor Share Napisano 31 Maja (edytowane) W dniu 29.05.2026 o 19:36, jachud3 napisał: Nie ma letko I leci się dalej: - maziaje w kolorze zachodzącego słońca - pierwsze próby malarskie: Edytowane Wtorek o 06:42 przez abtb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Poniedziałek o 05:01 Share Napisano Poniedziałek o 05:01 yellow wings??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrpas Napisano Poniedziałek o 12:57 Share Napisano Poniedziałek o 12:57 No przecież pisał że będzie prototyp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Środa o 05:18 Autor Share Napisano Środa o 05:18 Ostatecznie takie coś mi się wymalowało: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Środa o 07:30 Share Napisano Środa o 07:30 bardzo ladny ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi