barszczo Napisano 23 Maja Napisano 23 Maja Powrót z zaświatów, też mam parę takich w zanadrzu... . Fajny grubas, zawsze będzie mi się kojarzył z Małym Modelarzem. 1 Cytuj
Adamo722 Napisano 23 Maja Napisano 23 Maja 1 godzinę temu, barszczo napisał: Powrót z zaświatów, też mam parę takich w zanadrzu... . Fajny grubas, zawsze będzie mi się kojarzył z Małym Modelarzem. Fakt ale jak na tamte czasy fajny byl Cytuj
BRAVO112 Napisano 23 Maja Napisano 23 Maja 6 godzin temu, barszczo napisał: Fajny grubas, zawsze będzie mi się kojarzył z Małym Modelarzem. ten ciagle jeszcze gdzieś u mnie jest a Raidena trzeba koniecznie z Buffalo budowac.... Cytuj
abtb Napisano 23 Maja Autor Napisano 23 Maja Poszedł podkład : Właściwie jest dobrze, a nawet nieźle. Można by kolorować, ale w związku z tym, że coś w nikczemnej skali obiecałem @Grzes-owi na Babarybę, to muszę porzucić temat na jakiś tydzień Cytuj
jachud3 Napisano 24 Maja Napisano 24 Maja 10 godzin temu, abtb napisał: Właściwie jest dobrze, a nawet nieźle. Można by kolorować 1 Cytuj
abtb Napisano 24 Maja Autor Napisano 24 Maja 6 minut temu, jachud3 napisał: 10 godzin temu, abtb napisał: muszę porzucić temat na jakiś tydzień Dla tego dałem wam tydzień na wychwycenie baboli 1 Cytuj
barszczo Napisano 24 Maja Napisano 24 Maja 1 godzinę temu, jachud3 napisał: A kto tam pod spód będzie zaglądał.... Cytuj
abtb Napisano 24 Maja Autor Napisano 24 Maja 39 minut temu, barszczo napisał: A kto tam pod spód będzie zaglądał. Japończyk z natury jest z "metra cięty" więc nie zagląda a wchodzi na stojąco 1 Cytuj
abtb Napisano 24 Maja Autor Napisano 24 Maja 6 godzin temu, jachud3 napisał: Żeby nie było, że olewam głos współuczestników modelarskiej niedoli i gehenny: 1 Cytuj
jachud3 Napisano 24 Maja Napisano 24 Maja (edytowane) 14 godzin temu, abtb napisał: Żeby nie było, że olewam głos współuczestników modelarskiej niedoli i gehenny: Nie no teraz do pustej wystawiłeś Dawaj te makra jeszcze, dziś mam dzień spostrzegawczości Edytowane 25 Maja przez jachud3 1 Cytuj
abtb Napisano 24 Maja Autor Napisano 24 Maja 1 godzinę temu, jachud3 napisał: Dawaj te makra jeszcze, 1 godzinę temu, jachud3 napisał: dziś mam dzień spostrzegawczości To mnie akurat nie rusza - dałem sobie tydzień odpoczynku od tematu. Pasażera lepię Cytuj
jachud3 Napisano 24 Maja Napisano 24 Maja Tylko proszę pamiętać, że ja to tak pół jajem, pół z troską Cytuj
abtb Napisano 24 Maja Autor Napisano 24 Maja 8 minut temu, jachud3 napisał: ja to tak pół jajem, pół z troską U mnie żartów nie ma ! więc się zastanów, czy ryzykujesz wieczorne wyjście do sklepu 1 Cytuj
abtb Napisano 25 Maja Autor Napisano 25 Maja 2 godziny temu, jachud3 napisał: Spodziewałem się takiej reakcji gdyż: a) poprawiłem wszystkie zdrady ( opcja prawdopodobna ) b) za trzy tygodnie Babaryba i chcesz tam być, i doskonale wiesz że i ja będę, i bez problemu wyłowię cię z tłumu - po prostu chcesz czuć się bezpiecznie i bez obaw oglądać modele (opcja pewna na 110% ) 2 Cytuj
jachud3 Napisano 25 Maja Napisano 25 Maja W sumie jedno i drugie Właściwie to mi przypomniałeś, że miałem się zapisać i coś w końcu wystawić... 1 Cytuj
zegeye Napisano 28 Maja Napisano 28 Maja W dniu 23.05.2026 o 09:57, BRAVO112 napisał: No chyba troche jest, bo lezakowal cztery lata..... A co to jest cztery lata? U mnie to standardowa procedura na większość modeli 8-) Znalazłby się i taki co 14 leży... (a może i dłużej). Przy okazji...Tomku, też takiego rozgrzebałem, ale na razie dwa latka stuknęły więc może jeszcze chwilkę poczekać 8-) Cytuj
Moses Napisano 29 Maja Napisano 29 Maja W dniu 24.05.2026 o 18:23, jachud3 napisał: Nie no teraz do pustej wystawiłeś Dawaj te makra jeszcze, dziś mam dzień spostrzegawczości boszzzz ale Ty sie nad nim pastwisz 1 Cytuj
abtb Napisano 31 Maja Autor Napisano 31 Maja (edytowane) W dniu 29.05.2026 o 19:36, jachud3 napisał: Nie ma letko I leci się dalej: - maziaje w kolorze zachodzącego słońca - pierwsze próby malarskie: Edytowane 2 Czerwca przez abtb 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi