Moses Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Córa lat 7, ukończyła swojego Hellcata od Hobby Bossa. Model malowany pędzlem, farbami Vallejo MC. Z mojej strony jednyna pomocą techniczną, było zrobienie masek na szkło, oraz polakierowanie modelu pod kalki. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Serce się raduje widząc jak rośnie nowe pokolenie modelarzy. Zresztą sam tak kiedyś zaczynałem i mam nadzieję, że stanę też po drugiej stronie ramek ze swoją pociechą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Całkiem fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Bardzo ładny. Jednak muszę zadać pytanie. Dlaczego nie Mistercraft?Podobno idealne do nauki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 4 minuty temu, Xmen napisał: Bardzo ładny. Jednak muszę zadać pytanie. Dlaczego nie Mistercraft?Podobno idealne do nauki. PROWOKATOR !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 6 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2022 23 minuty temu, Xmen napisał: Bardzo ładny. Jednak muszę zadać pytanie. Dlaczego nie Mistercraft?Podobno idealne do nauki. Mistercrapy trzymam jak mi mocno podpanie i będę chciał ją ukarać 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 1 minutę temu, Moses napisał: Mistercrapy trzymam jak mi mocno podpanie i będę chciał ją ukarać I to jest jakiś pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Brawo dla młodej damy. Dla Ciebie też za udzielanie porad technicznych. Godzinę temu, Xmen napisał: Bardzo ładny. Jednak muszę zadać pytanie. Dlaczego nie Mistercraft?Podobno idealne do nauki. Nie no.. dobrze że nie Vought Kingfisher Az Model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 (edytowane) 12 minut temu, marek d napisał: Nie no.. dobrze że nie Vought Kingfisher Az Model. A co ma do tego Kingfisher z AZ Model? Edytowane 6 Stycznia 2022 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Xmen napisał: Dlaczego nie Mistercraft?Podobno idealne do nauki. A co ma Mistercraft do tej galeri? 7 minut temu, Xmen napisał: A co ma do tego Kingfisher z AZ Model? Takie samo stwierdzenie jak twoje. Dodam że mógłby okazać się zbyt trudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Sorry Moses za tą niepotrzebną dyskusję. Do marek d. zapraszam na priv jak chcesz sobie pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Moses ; przepraszam za OT. Może jakiś super moderator wyczyści? 4 minuty temu, Xmen napisał: Do marek d. zapraszam na priv jak chcesz sobie pogadać. Rozmówców sobie sam dobieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 31 minut temu, marek d napisał: Rozmówców sobie sam dobieram. Ewidentnie masz jakiś problem co do mojej osoby dlatego zaprosiłem na priv .Nie to nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Moses napisał: Mistercrapy trzymam jak mi mocno podpanie i będę chciał ją ukarać No no... Ty uważaj żeby MOPS tego nie przeczytał bo przyjdą i powiedzą, że patologiczna rodzina ! Edytowane 6 Stycznia 2022 przez mirage3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 2 godziny temu, Xmen napisał: Ewidentnie masz jakiś problem co do mojej osoby dlatego zaprosiłem na priv .Nie to nie. Nie umiesz odpuścić, nie no nic mnie nie obchodzisz. Problem to masz ty jakimi zabawkami inni się bawią. Jeżeli tego nie rozumiesz to nie mamy o czym rozmawiać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Te HB są całkiem fajne na początek, parę części na krzyż (i nawet nienajgorzej spasowanych). Duży + dla córy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi