rudy0007 Napisano 7 Lutego 2022 Share Napisano 7 Lutego 2022 10 minut temu, abtb napisał: Teraz na wszystko trzeba mieć kwit. A ja mam kwit na takiego Turka Cytując chłopca z reklamy kawy Prima "No plawie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Lutego 2022 Autor Share Napisano 7 Lutego 2022 25 minut temu, rudy0007 napisał: "No plawie" Jak wiadomo "prawie" robi wielką różnicę. Ja to myślę, że się koledze z Grekiem pomyliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 7 Lutego 2022 Share Napisano 7 Lutego 2022 A taki fajny i oryginalny miały znak te Turki i se zmieniły na te oklepane kokardki... Skandal jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Lutego 2022 Autor Share Napisano 8 Lutego 2022 Jakoś tak Jutro się powykańcza i trzeba będzie myśleć co dalej 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Lutego 2022 Share Napisano 8 Lutego 2022 Bardzo ładne, a zwłaszcza zielono nosy Belg . Pamiętasz oczywiście że przejście góry z kolorem spodu mocno pofalowane było . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Lutego 2022 Autor Share Napisano 8 Lutego 2022 (edytowane) 14 minut temu, barszczo napisał: Pamiętasz oczywiście że przejście góry z kolorem spodu mocno pofalowane było . Skoro tak mówisz Nie wiem, czy spełniłem twoje oczekiwania ale tylko tyle tych fal było na schemacie Edytowane 8 Lutego 2022 przez abtb 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Lutego 2022 Share Napisano 8 Lutego 2022 45 minut temu, abtb napisał: Nie wiem, czy spełniłem twoje oczekiwania ale tylko tyle tych fal było na schemacie Jestem wniebowzięty . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Lutego 2022 Autor Share Napisano 9 Lutego 2022 Wymalowałem: Podsumowując - po 34 dniach zmagań osiągnięty efekt wygląda tak: No nie jest źle, choć bywało lepiej Teraz trzeba całe stadko nabłyszczyć GX100 i powoli zacząć lepić kalki. A że wg przyjętego harmonogramu rzeczowo-finansowego jestem jakieś dwa tygodnie do przodu to można coś sobie polepić w "międzyczasie" 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Lutego 2022 Share Napisano 9 Lutego 2022 A jakbyś nabył od kolegi taką książkę: to może nie byłyby to "last V8"...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcrec1962 Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 13 godzin temu, Grzes napisał: A jakbyś nabył od kolegi taką książkę: to może nie byłyby to "last V8"...? Ba ,a ''kolega'' lekko nawet zszedłby z ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 To ja się od razu zrzekam prowizji pośrednika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Lutego 2022 Autor Share Napisano 10 Lutego 2022 (edytowane) Ty się niczego nie zrzekaj, tylko kup, napisz dedykację, ładnie zapakuj i wyślij mi w prezencie Edytowane 10 Lutego 2022 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 15 minut temu, abtb napisał: Ty się niczego nie zrzekaj, tylko kup, napisz dedykację, ładnie zapakuj i wyślij mi w prezencie A już myślałem że taka ukryta próba 'wymyszenia' lub darowizny to tylko w moim kierunku, a tu patrzcie, węszy gdzie tylko się da 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 22 minuty temu, abtb napisał: wyślij To już lepiej osobiście wręczyć w towarzystwie Ducha Puszczy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Lutego 2022 Autor Share Napisano 10 Lutego 2022 Oo! I to jest myśl. Kilka wyrobów ludowych jest na składzie - pod "śledzia" jak znalazł. Jakby co, ogóreczki w zalewie i grzybki marynowane też mam. Także Grzesiu - działaj, nie prześpij okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 20 minut temu, abtb napisał: działaj, nie prześpij okazji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 Melduję że zapakowane i jutro powinno być u Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Lutego 2022 Autor Share Napisano 10 Lutego 2022 8 minut temu, rudy0007 napisał: Melduję że zapakowane i jutro powinno być............ Takie meldunki to ja lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Lutego 2022 Share Napisano 18 Lutego 2022 W dniu 10.02.2022 o 16:40, abtb napisał: nie prześpij okazji Sprawa jest w załatwianiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Lutego 2022 Autor Share Napisano 18 Lutego 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Grzes napisał: Sprawa jest w załatwianiu Czyżbyś zamierzał stworzyć kolekcję "śledzi"? Edytowane 18 Lutego 2022 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Lutego 2022 Share Napisano 18 Lutego 2022 Wiesz, że ja tylko poloniki... Ale mam nadzieję, że może Ty pykniesz ze dwa dodatkowe malowanka specjalne dzięki tej książeczce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Lutego 2022 Autor Share Napisano 19 Lutego 2022 10 godzin temu, Grzes napisał: może Ty pykniesz ze dwa dodatkowe malowanka specjalne dzięki tej książeczce. Nie posiadam więc raczej będzie trudno. Mam co prawda kalki do tego belgijskiego / kanadyjskiego "tygrysa" z modelu ESCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 Godzinę temu, abtb napisał: Nie posiadam więc raczej będzie trudno. Jeszcze nie, ale to tylko kwestia domówienia szczegółów przekazania książki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 Sam jestem ciekawy tej książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Lutego 2022 Autor Share Napisano 19 Lutego 2022 5 godzin temu, Grzes napisał: to tylko kwestia domówienia szczegółów przekazania książki... Zaintrygowałeś mnie. I to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi