Prowler27 Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 F-4C Phantom II z Academy w skali 1:48. Malowany farbami Mr. Hobby, brudzony specyfikami od Ak. Dysze i powierzchnie metalowe malowane farbami od Bilmodela. Żywiczne koła i fotele wyrzucane z blachami kokpitu od Eduarda. Dysze Res/Kit. Sonda AOA i pitot od Mastera, maski na oszklenie od Montexu 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 Cześć! Bardzo ładnie wyszedł. Dół sie rzuca w oczy, taki zasyfiały, ale z drugiej strony kto by tam miła włazić i to czyścić... Gratuluję modelu i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 O tak, kamo SEA rządzi. Fajnie zmalowany, maszyna Oldsa daje pole do popisu. Obić, podmalówek i wycieków jest tam od groma. Osłonę radaru tylko mocno zmatowić i będzie perfekt. Bardzo ładny model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 Fantomy lubiły na dole popuścić i się ubrudzić co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 Ta maszyna podoba mi się jedynie w tym malowaniu. Bardzo ładnie wykonany, przyciąga wzrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 13 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2022 Właśnie jedyne co wiedziałem o tej konkretnej maszynie że dostała mocno w kość. Żeby czerpać więcej przyjemnosci z budowy modelu brudzenie i uszkodzenia to jest moje własne widzimisię a nie jak to było w rzeczywistości. Chociaż wzorowałem się też i na zdjeciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 Super wykonanie. Mój czeka na swoją kolej :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi