Trojan Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 (edytowane) Zapraszam do Galerii skończonego projektu. Baza Tamiya, koła ScaleProduction, lakier bazowy dobierany na zamówienie Glasurit, lakier bezbarwny 2K - APP, kalki na siedzeniach na zamówienie. Miłego oglądania. Warsztat można prześledzić tu: klik Edytowane 16 Stycznia 2022 przez Trojan 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 piękny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 Świetny model Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 Ujdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 wspaniały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 Piękny, gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 Co tu pisać no ale coś trzeba. Projekt PETARDA. Widać że Kolega Trojan ma wielki talent i tu moje gratulacje. Jedyny mały minusik to brak ramki szyby i już w wątku warsztatowym zastanawiałem się co wymyślisz a tu poszła sama szyba. To co mnie urzekło i najbardziej spodobało to ten model Tamki w bagażniku i tu duży plus za pomysł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knapik Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 Coś pięknego. Gratuluje! Szkoda tylko ze nie można sie nim przejechać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 17 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2022 Dziękuję wszystkim za miłe słowa 19 godzin temu, cayman napisał: Jedyny mały minusik to brak ramki szyby Ramka jest ino cieniutka. Dookoła szyby jest położona folia BMF. Pierwotnie chciałem zostawić zupełnie bez żadnej ramki co pasowało mi do koncepcji. Ale bałem się, że w trakcie obróbki zniszczę szybę i będzie po ptakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Stycznia 2022 Share Napisano 18 Stycznia 2022 piękny ! a ta waliza wprost rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
York Napisano 19 Stycznia 2022 Share Napisano 19 Stycznia 2022 Elegancko Panie, jednak czepię się merytorycznej pierdoły... silnik w tym aucie to 6-cylindrowa rzędówka, to powiedz mi jakim cudem mamy dwa podwójne wydechy po obu stronach samochodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 Rewelacyjne zdjęcia pięknego modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 1 Lutego 2022 Autor Share Napisano 1 Lutego 2022 W dniu 19.01.2022 o 16:50, York napisał: silnik w tym aucie to 6-cylindrowa rzędówka, to powiedz mi jakim cudem mamy dwa podwójne wydechy po obu stronach samochodu ? 2 idą dołem ale zapytam mechanika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 16 Marca 2022 Share Napisano 16 Marca 2022 Brak słów, magia! Model cudo a fotki przepiękne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 16 Marca 2022 Autor Share Napisano 16 Marca 2022 Miło mi poinformować, że model zdobył 7 miejsce na Festiwalu Jabbeke 2022 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 18 Marca 2022 Share Napisano 18 Marca 2022 Zasłużone! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 18 Marca 2022 Share Napisano 18 Marca 2022 Niesamowite. Gdybym nie wiedział to bym powiedział, że to zdjęcia prawdziwego pojazdu. Pozdrawiam. Andrzej, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 24 Marca 2022 Share Napisano 24 Marca 2022 Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi