marek d Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 Ostatni modelik samolotu w 1/72 skleiłem hm.....20 parę lat temu. Tak sobie spokojnie żyłem do chwili gdy zajrzałem do projektu ,,Sklejamy modele Mistercrafta" a tam shit stoorm. What is this Mastercraft? Trzeba sprawdzić. Kupiłem. Bez ciśnienia na mistrzostwo świata pokleiłem to co było w pudełku by obdarować tym Małego Człowieka. Teraz już wiem. Ładne pudełko MC jest jak reklama biustonosza push up. W jednym i drugim nie znajdziesz tego co reklamuje. I do not recommend. Uśmiech odbiorcy wynagrodził trud, chociaż nie czuję że coś straciłem, że mi ubyło coś. Wprost przeciwnie; przypomniałem sobie parę rzeczy ba nawet dobrze się bawiłem. Tak oto zostałem czarną owcą modelowania. Robiony tym co w warsztacie, fotki szajsfonem. Można rzucać pomidorami, obelgami, pluć jadem i co tam jeszcze. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 Ja tylko powiem że pozamiatales tym tematem. Świetne wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 Tak, twardo udowodniłeś producentom, że na przekór ich staraniom można z tego, co sprzedają zrobić porządny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 Moze planujesz model mistercafta ten za 45zl przpak eduarda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 (edytowane) Wychodzi na to, że jednak to nie Młody został skazany na Mistercrafta, tylko Mistercraft został skazany na Młodego. Dobrze mu tak! Pozdrawiam serdecznie Was obu - z oboma da się sympatycznie i rzeczowo pogadać, więc miejmy wspólnie nadzieję, że jutro wiatr będzie wiał jakoś inaczej albo coś tam z ciśnieniem w atmosferze pozmienia się bardziej pozytywnie... Michał Edytowane 1 Lutego 2022 przez socjo1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 5 godzin temu, marek d napisał: Na razie idę jeszcze coś polepić, może następnego MC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 1 Lutego 2022 Autor Share Napisano 1 Lutego 2022 socjo 1 ... napisałeś jak kiedyś.. gdzieś... w odległych czasach . Zawsze spokój i kultura. Od zawsze masz mój wielki szacunek. DamianosPL. , MayonesEXG7 ; nie, nie przyczyny powstania tego wyrobu i wniosek końcowy jest w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 Podoba mi się efekt końcowy. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 W dniu 31.01.2022 o 15:05, marek d napisał: Wprost przeciwnie; przypomniałem sobie parę rzeczy ba nawet dobrze się bawiłem. I oto chodzi! A model jest nawet bardziej niż ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 4 Lutego 2022 Autor Share Napisano 4 Lutego 2022 myszaty, wiesz zabawa była do chwili gdy mądry inaczej zamiast czepiać się modelika przyczepił się fotki z młodym. W dniu 2.02.2022 o 23:26, Staryfajter1954 napisał: Podoba mi się efekt końcowy. Dobra robota. Dziękuję, ale polepić bez dziur przykleić prawidłowo zastrzały .. oj nie, tu podwozie, pomalować wielu potrafi. Mustanga ten model przypomina tylko z nazwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 4 Lutego 2022 Share Napisano 4 Lutego 2022 15 minut temu, marek d napisał: myszaty, wiesz zabawa była do chwili gdy mądry inaczej zamiast czepiać się modelika przyczepił się fotki z młodym. Dziękuję, ale polepić bez dziur przykleić prawidłowo zastrzały .. oj nie, tu podwozie, pomalować wielu potrafi. Mustanga ten model przypomina tylko z nazwy. Nawet jeśli Twoim zdaniem tylko z nazwy przypomina ten model Mustanga to w Twoim wykonaniu wygląda bardzo dobrze. Było miło podziwiać Twoją relację warsztatową. Kibicowałem i trzymałem kciuki za efekt końcowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 (edytowane) 23 godziny temu, marek d napisał: Mustanga ten model przypomina tylko z nazwy. Ale swoją rolę spełania, i za to Ci chwała. Aby nie było więcej takich głąbów jak kolega córki który na widok tapety z 3 spitami z 303 zapytał: co to meserszmity???? Nie wiedziałem śmiać się czy płakać...ew. zasunąć kopa. Edytowane 5 Lutego 2022 przez myszaty 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 Godzinę temu, myszaty napisał: Ale swoją rolę spełania, i za to Ci chwała. Aby nie było więcej takich głąbów jak kolega córki który na widok tapety z 3 spitami z 303 zapytał: co to meserszmity???? Nie wiedziałem śmiać się czy płakać...ew. zasunąć kopa. Kolega Twojej córki zapytał o te Messery, które te trzy Spitfire zestrzeliły chwilę wcześniej. No tak bym jego pytanie zinterpretował :). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 5 Czerwca 2022 Share Napisano 5 Czerwca 2022 Z tym modelem możesz spokojnie starować na festiwalach modelarskich tylko byłoby dbrze jakbyś dorobił do niego jakąś podstawkę na ładniejszą ekspozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi