marek d Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Ostatni modelik samolotu w 1/72 skleiłem hm.....20 parę lat temu. Tak sobie spokojnie żyłem do chwili gdy zajrzałem do projektu ,,Sklejamy modele Mistercrafta" a tam shit stoorm. What is this Mastercraft? Trzeba sprawdzić. Kupiłem. Bez ciśnienia na mistrzostwo świata pokleiłem to co było w pudełku by obdarować tym Małego Człowieka. Teraz już wiem. Ładne pudełko MC jest jak reklama biustonosza push up. W jednym i drugim nie znajdziesz tego co reklamuje. I do not recommend. Uśmiech odbiorcy wynagrodził trud, chociaż nie czuję że coś straciłem, że mi ubyło coś. Wprost przeciwnie; przypomniałem sobie parę rzeczy ba nawet dobrze się bawiłem. Tak oto zostałem czarną owcą modelowania. Robiony tym co w warsztacie, fotki szajsfonem. Można rzucać pomidorami, obelgami, pluć jadem i co tam jeszcze. 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Ja tylko powiem że pozamiatales tym tematem. Świetne wykonanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Tak, twardo udowodniłeś producentom, że na przekór ich staraniom można z tego, co sprzedają zrobić porządny model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamianosPL Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Moze planujesz model mistercafta ten za 45zl przpak eduarda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
socjo1 Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 (edited) Wychodzi na to, że jednak to nie Młody został skazany na Mistercrafta, tylko Mistercraft został skazany na Młodego. Dobrze mu tak! Pozdrawiam serdecznie Was obu - z oboma da się sympatycznie i rzeczowo pogadać, więc miejmy wspólnie nadzieję, że jutro wiatr będzie wiał jakoś inaczej albo coś tam z ciśnieniem w atmosferze pozmienia się bardziej pozytywnie... Michał Edited February 1, 2022 by socjo1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MayonesEXG7 Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 5 godzin temu, marek d napisał: Na razie idę jeszcze coś polepić, może następnego MC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek d Posted February 1, 2022 Author Share Posted February 1, 2022 socjo 1 ... napisałeś jak kiedyś.. gdzieś... w odległych czasach . Zawsze spokój i kultura. Od zawsze masz mój wielki szacunek. DamianosPL. , MayonesEXG7 ; nie, nie przyczyny powstania tego wyrobu i wniosek końcowy jest w pierwszym poście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staryfajter1954 Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Podoba mi się efekt końcowy. Dobra robota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myszaty Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 W dniu 31.01.2022 o 15:05, marek d napisał: Wprost przeciwnie; przypomniałem sobie parę rzeczy ba nawet dobrze się bawiłem. I oto chodzi! A model jest nawet bardziej niż ok. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek d Posted February 4, 2022 Author Share Posted February 4, 2022 myszaty, wiesz zabawa była do chwili gdy mądry inaczej zamiast czepiać się modelika przyczepił się fotki z młodym. W dniu 2.02.2022 o 23:26, Staryfajter1954 napisał: Podoba mi się efekt końcowy. Dobra robota. Dziękuję, ale polepić bez dziur przykleić prawidłowo zastrzały .. oj nie, tu podwozie, pomalować wielu potrafi. Mustanga ten model przypomina tylko z nazwy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staryfajter1954 Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 15 minut temu, marek d napisał: myszaty, wiesz zabawa była do chwili gdy mądry inaczej zamiast czepiać się modelika przyczepił się fotki z młodym. Dziękuję, ale polepić bez dziur przykleić prawidłowo zastrzały .. oj nie, tu podwozie, pomalować wielu potrafi. Mustanga ten model przypomina tylko z nazwy. Nawet jeśli Twoim zdaniem tylko z nazwy przypomina ten model Mustanga to w Twoim wykonaniu wygląda bardzo dobrze. Było miło podziwiać Twoją relację warsztatową. Kibicowałem i trzymałem kciuki za efekt końcowy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myszaty Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 (edited) 23 godziny temu, marek d napisał: Mustanga ten model przypomina tylko z nazwy. Ale swoją rolę spełania, i za to Ci chwała. Aby nie było więcej takich głąbów jak kolega córki który na widok tapety z 3 spitami z 303 zapytał: co to meserszmity???? Nie wiedziałem śmiać się czy płakać...ew. zasunąć kopa. Edited February 5, 2022 by myszaty 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staryfajter1954 Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Godzinę temu, myszaty napisał: Ale swoją rolę spełania, i za to Ci chwała. Aby nie było więcej takich głąbów jak kolega córki który na widok tapety z 3 spitami z 303 zapytał: co to meserszmity???? Nie wiedziałem śmiać się czy płakać...ew. zasunąć kopa. Kolega Twojej córki zapytał o te Messery, które te trzy Spitfire zestrzeliły chwilę wcześniej. No tak bym jego pytanie zinterpretował :). 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staryfajter1954 Posted June 5, 2022 Share Posted June 5, 2022 Z tym modelem możesz spokojnie starować na festiwalach modelarskich tylko byłoby dbrze jakbyś dorobił do niego jakąś podstawkę na ładniejszą ekspozycję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts