jozik Napisano 17 Lutego 2022 Share Napisano 17 Lutego 2022 Ok ,o te właśnie mi chodziło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Lutego 2022 Share Napisano 17 Lutego 2022 4 minuty temu, kozborn napisał: Zostały jeszcze te najbardziej z brzegu skrzydeł. Arytmetycznie rzecz ujmując - jeszcze 8 sztuk i będzie finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 17 Lutego 2022 Autor Share Napisano 17 Lutego 2022 8 minut temu, abtb napisał: Arytmetycznie rzecz ujmując - jeszcze 8 sztuk i będzie finał I śmigło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 17 Lutego 2022 Share Napisano 17 Lutego 2022 25 minut temu, kozborn napisał: Super, że się Tobie podoba. A co to ja, jakaś wyrocznia jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Lutego 2022 Share Napisano 17 Lutego 2022 7 minut temu, Roland_Sebastian napisał: A co to ja, jakaś wyrocznia jestem? Czasami jest tak, że niektórzy są jak Kanał Panamski - wszystko przez nich płynie i za wszystko są odpowiedzialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 17 Lutego 2022 Autor Share Napisano 17 Lutego 2022 11 minut temu, Roland_Sebastian napisał: A co to ja, jakaś wyrocznia jestem? Piszesz, że fajny, to się cieszę, że się Tobie podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 17 Lutego 2022 Share Napisano 17 Lutego 2022 5 minut temu, abtb napisał: wszystko przez nich płynie i za wszystko są odpowiedzialni Ale ja niewinny wysoki sądzie. Nic nie zrobiłem i nie dam się wrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Lutego 2022 Share Napisano 17 Lutego 2022 4 minuty temu, Roland_Sebastian napisał: Ale ja niewinny wysoki sądzie. Nic nie zrobiłem i nie dam się wrobić! Dajcie mi człowieka a paragraf się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 17 Lutego 2022 Share Napisano 17 Lutego 2022 model ladnie i czysto zrobiony jednak nie jestem przekonany do tych blaszanych naciagow. To jest oczywiscie tylko moje zdanie zdjecie z muzeum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 17 Lutego 2022 Autor Share Napisano 17 Lutego 2022 4 minuty temu, BRAVO112 napisał: model ladnie i czysto zrobiony jednak nie jestem przekonany do tych blaszanych naciagow. To jest oczywiscie tylko moje zdanie zdjecie z muzeum Moim zdaniem to są całkiem grubaśne, przynajmniej miejscami. Tych od SBS pocienić bym jednak nie dał rady, a elastyczna linka od AK, jaką mam na podobne okazje jest zdecydowanie za cienka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 17 Lutego 2022 Share Napisano 17 Lutego 2022 (edytowane) 6 godzin temu, Xmen napisał: Koncertowo to na zdjęciach tylko wygląda.Nie chciałbyś słyszeć tych bluzgów podczas montażu. A to nie o taki koncert właśnie chodzi? : > Edytowane 17 Lutego 2022 przez greatgonzo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 17 Lutego 2022 Autor Share Napisano 17 Lutego 2022 51 minut temu, greatgonzo napisał: A to nie o taki koncert właśnie chodzi? : > Dokładnie, cel uświęca środki i bluzgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Lutego 2022 Share Napisano 17 Lutego 2022 Nie.Nie chodzi o taki koncert.Ma być lekko łatwo i przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 17 Lutego 2022 Share Napisano 17 Lutego 2022 Skąd wiesz? Przecież to Kozborn pisał, że koncertowo. I nawet potwierdził, że dokładnie o to chodzi :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 17 Lutego 2022 Share Napisano 17 Lutego 2022 Godzinę temu, kozborn napisał: Dokładnie, cel uświęca środki i bluzgi To nie są bluzgi! To są stare słowiańskie zaklęcia o wielkiej mocy. Przyspieszają wiązanie kleju, czas schnięcia farby i pomagają odnaleźć zaginione części. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 19 Lutego 2022 Autor Share Napisano 19 Lutego 2022 Dziś doszło: a) śmigło b) reszta naciągu. W związku w tem zapraszam tu i dziękuję Wam za pomoc i wsparcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi