myszaty Napisano 3 Lutego 2022 Share Napisano 3 Lutego 2022 Plan był prosty...z pudła bez stresu, darcia i tarcia...relaxacyjny. I taki był...a co wyszło, oceńcie sami. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 3 Lutego 2022 Share Napisano 3 Lutego 2022 Zaiste - relaxacyjny... Ale za pomalowanie oponek błyszczącą farbką masz karny model poza kolejnością. To już nie byk, to buhaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 3 Lutego 2022 Autor Share Napisano 3 Lutego 2022 To w hołdzie dla sąsiada co opony w dużym Fiacie pastował na niedziele... Przymuli się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 3 Lutego 2022 Share Napisano 3 Lutego 2022 Bardzo ładnie wyszedł. Zawsze miło widzieć polonika Model jest już na rynku 7 lat. Szkoda, że do teraz IBG nie poprawiło skrzydła... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 4 Lutego 2022 Share Napisano 4 Lutego 2022 (edytowane) Dla mnie samolot to: f14, f15, f16, f18, su27, su34, su57, te klimaty (f22, f 35 to dla mnie takie drogie drony)jednakże bardzo mi się podoba wykonanie Twojego RWD. A co do opon błyszczących, to przecież, w każdym markecie i większym sklepie, można dostać preparaty na opony "na połysk". Przecież to normalne Edytowane 4 Lutego 2022 przez tlb 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 4 Lutego 2022 Share Napisano 4 Lutego 2022 Poprzednicy wszystko już napisali , co dobre w tym modelu i co błyszczące . Mi pozostaje jedynie dodać i wybrać z opcji opinii forumowych - a ja by chciał w 1/48 . Hello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 4 Lutego 2022 Autor Share Napisano 4 Lutego 2022 5 godzin temu, Hello napisał: ja by chciał w 1/48 Co generalnie smuci...że mając takie fajne historie w lotnictwie, nadal mamy wybór tylko między dżumą, a cholerą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 4 Lutego 2022 Share Napisano 4 Lutego 2022 11 godzin temu, KayFranz napisał: Ale za pomalowanie oponek błyszczącą farbką masz karny model poza kolejnością. To już nie byk, to buhaj. Rankiem po mokrej od rosy trawie kołował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 4 Lutego 2022 Share Napisano 4 Lutego 2022 15 godzin temu, tlb napisał: Dla mnie samolot to: f14, f15, f16, f18, su27, su34, su57, te klimaty A dla mnie jak nie ma śmigła tylko dziurę w d...ie to nie samolot A modelik spoko, relaxik i już 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 4 Lutego 2022 Autor Share Napisano 4 Lutego 2022 Lepiej aeroplan...bo to ,,samo" nie loto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Lutego 2022 Share Napisano 4 Lutego 2022 Mnie również się podoba, poza oponami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 4 Lutego 2022 Autor Share Napisano 4 Lutego 2022 Zmatowie...słowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Lutego 2022 Share Napisano 4 Lutego 2022 10 godzin temu, myszaty napisał: Co generalnie smuci...że mając takie fajne historie w lotnictwie, nadal mamy wybór tylko między dżumą, a cholerą... Dokładnie, dlatego czekam na porządne 1:32 od IBG. Może się doczekam... Modelik poza wspomnianymi już uwagami bardzo ok, też bym sobie cywila strzelił jakby się nowy większy model pokazał. Starego 1:48 już nie tknę, zrobiłem trzy i wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 4 Lutego 2022 Autor Share Napisano 4 Lutego 2022 35 minut temu, barszczo napisał: Starego 1:48 już nie tknę, zrobiłem trzy i wystarczy. Wcale się nie dziwię...to i tak ambitnie :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 (edytowane) @tlb ej a su-57 to nie jest drogi dron? Ja też fanem cywilnego lotnictwa nie jestem i chyba nie będę, ale model mi się podoba Edytowane 5 Lutego 2022 przez kozborn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 6 Lutego 2022 Share Napisano 6 Lutego 2022 17 godzin temu, kozborn napisał: @tlb ej a su-57 to nie jest drogi dron? No jest, ale su57 chociaż ma wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi