toled Napisano 28 Lutego 2022 Share Napisano 28 Lutego 2022 Technikalia: Model AMT, instrukcja składania robiona przez jaskiniowców. Sporo zabawy z nadlewkami i liniami łączeń. Spasowanie jako tako. Malowany kolorem Coca-Cola Bright Red z Creative Colors Banzai-Cars - fajny kolorek, dobrze się go kładło bez niespodzianek. Plandeka - wytwór własny z papierka zabezpieczającego kalkomanie pokrytego wikolem na łukach z miedzianych pręcików. Silnik w zestawie dość ubogi - chociaż mimo wszystko nadal lepszy niż w niektórych zestawach innych producentów. Mocno zwaloryzowany przewodami. Chromy to Alclad oraz na mniejszych elementach Molotow Chrome Marker. Wycieraczki - oryginalne były odlane z budą, usunięte i zastąpione blaszkami. Jedynie nie jestem zadowolony z napisu na tyle - zostawiłem jak jest, ale nauczyłem się już jak to zrobić porządnie. I bonus w postaci wideo: https://www.youtube.com/watch?v=qNU-Jw9i8nQ (trochę gadam ) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Lutego 2022 Share Napisano 28 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 5 Marca 2022 Share Napisano 5 Marca 2022 Jestem na Tak, model bardzo dobrze się prezentuje. Jedynie plandeka dla mnie za bardzo pomarszczona, trochę nienaturalnie wygląda a w szczególności na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 5 Marca 2022 Share Napisano 5 Marca 2022 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 8 Marca 2022 Share Napisano 8 Marca 2022 W dniu 5.03.2022 o 12:40, cayman napisał: Jestem na Tak, model bardzo dobrze się prezentuje. Jedynie plandeka dla mnie za bardzo pomarszczona, trochę nienaturalnie wygląda a w szczególności na dachu. Potwierdzam i popieram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 8 Marca 2022 Autor Share Napisano 8 Marca 2022 Również potwierdzam i popieram Ale jak to mówią - pierwsze koty za płoty. Pierwsza plandeka za mną, najpierw w ogóle nie wiedziałem jak za nią się zabrać i kilka razy wyleciały projekty do kosza, teraz dzięki temu modelowi już znam wszelkie aspekty i możliwości tworzenia czegoś takiego Aczkolwiek mógłbym spróbować wyrównać ją w bardzo łatwy sposób - lekko znów namoczyć i puścić suszarkę do włosów - plandeka się napompuje i wyrówna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 8 Marca 2022 Share Napisano 8 Marca 2022 Model super. Tylko plandeka odstaje jakościowo od reszty. Zamiast układać się na stelażu to leży wymiętolona... Spróbuj poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 8 Marca 2022 Share Napisano 8 Marca 2022 Piękny kolor Jeździłbym i popijał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi