marek d Napisano 25 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2024 20 godzin temu, greatgonzo napisał: jest tylko jeden Big Mac. W obu wersjach nose art jest identyczny Niezmiernie mnie to raduje. Bedę mógł zrobić zestaw opon o jakich było wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 26 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2024 Kleję. Tył kadłuba Góra: ... dół Szpachla w śladowej ilości często na skutek błędów sklejającego. Moja teoria o gorszych ramkach w weekendach i overtresach chyba ma rację bytu.Na boku kadłuba czai się zdrada która w ,, Profi" wydaje się być subtelniejsza. Dla wielbicieli ,,zdrad": Surf 500 na miejscu. Nadmiar zmyję Wamodem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 28 Grudnia 2024 Share Napisano 28 Grudnia 2024 W dniu 24.12.2024 o 15:22, greatgonzo napisał: Jakby do puli dodać trzecie zdjęcie, to nie byłoby już 'raczej' i znalazłby się ten brakujący procent. No dobra, 0,999999999%. Mam teraz dostęp do bazy i mogę wrzucić wspomniane trzecie zdjęcie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 28 Grudnia 2024 Share Napisano 28 Grudnia 2024 No dobra, przekonałeś mnie... 99% 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Świetnie idzie Marku, ja planuję w 32 zrobić Maca ze starą owiewką, jak Edzio wypuści podobno w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 3 Stycznia Autor Share Napisano 3 Stycznia 9 godzin temu, shadowmare napisał: planuję w 32 zrobić Maca ze starą owiewką, jak Edzio wypuści Już masz kibica. Mam nadzieję że nic nie zepsują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia Marku może czas rozdzielić ten wątek . Jest parę fajnych warsztatow i może się komuś coś przydać. Tak to nawet w wyszukiwarce ich nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 6 Stycznia Autor Share Napisano 6 Stycznia (edytowane) Nie lubię tego robić. Ścięcie fikcją w wnęce podwozia. Na tym koniec drutologi. W dniu 4.01.2025 o 17:04, Marek K napisał: może czas rozdzielić ten wątek ... nie widzę takiej potrzeby. Po zrobieniu Mustanga i dokończeniu Spita nie będzie ulubionego ciągu dalszego tego tematu. Edytowane 6 Stycznia przez marek d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia 11 minut temu, marek d napisał: Nie lubię tego robić. Ścięcie fikcją w wnęce podwozia. Dajże spokój, dobrze jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi