alienus Napisano 20 Marca 2022 Share Napisano 20 Marca 2022 Zapraszam na relaksujący i pomarańczowy temat do kawki na niedzielę Śmieszna sprawa z nim wyszła bo w założeniu miałem malować głównie aero i mr hobby, a skończyło się na pędzlu i cytadelach - no ale jak relaks to relaks ;D Warsztat i moje boje z tym samolotem poniżej: no i fotki, bo słońce dziś takie ładne Pozdrawiam, Paweł 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 20 Marca 2022 Share Napisano 20 Marca 2022 Bardzo fajny model. Podoba mi się. Czemu on taki pomarańczowy? Miało to jakieś racjonalne uzasadnienie? Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 20 Marca 2022 Share Napisano 20 Marca 2022 Tak zdaje się malowano samoloty szkoleniowe. Bardzo dobrze wycieniowany, nie ma nudy. Bardzo mi się podoba. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Marca 2022 Share Napisano 20 Marca 2022 Mnie również się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alienus Napisano 20 Marca 2022 Autor Share Napisano 20 Marca 2022 1 hour ago, zaruk said: Tak zdaje się malowano samoloty szkoleniowe. Dokładnie tak jak wspomniał kolega - szkoleniowe maszyny. Ale reakcja "ejj co on taki pomarańczowy?" bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 20 Marca 2022 Share Napisano 20 Marca 2022 No proszę. Jak niewiele trzeba żeby człowieka uszczęśliwić. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 20 Marca 2022 Share Napisano 20 Marca 2022 Podglądałem warsztat i jak na pędzel efekt wydaję b. dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 22 Marca 2022 Share Napisano 22 Marca 2022 Fajny model, bardzo dobrze polakierowany. Jego kolor to jedyna rzecz, która przyciąga moja uwagę i sprawia mi przyjemność w oglądaniu Twojego modelu. Japończyki w mojej ocenie są okropnie brzydkie (jak i główne amerykańskie samoloty latające nad Pacyfikiem). Chyba konstruktorzy z obu stron konfliktu zrobili sobie konkurs na najbrzydszy i najnudniejszy samolot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alienus Napisano 22 Marca 2022 Autor Share Napisano 22 Marca 2022 1 hour ago, rymulus said: Fajny model, bardzo dobrze polakierowany. Jego kolor to jedyna rzecz, która przyciąga moja uwagę i sprawia mi przyjemność w oglądaniu Twojego modelu. Japończyki w mojej ocenie są okropnie brzydkie (jak i główne amerykańskie samoloty latające nad Pacyfikiem). Chyba konstruktorzy z obu stron konfliktu zrobili sobie konkurs na najbrzydszy i najnudniejszy samolot. Miałem taką samą reakcję jak go dostałem. Takie uhhh, no nic... coś z tego chyba ulepię, a potem z upływem czasu spędzonego przy nim zaczął podobać mi się coraz bardziej. Wersja tj na okładce czyli pomarańczowa plama nie wróżyła za dobrze, także bardzo się cieszę że udało się zrobić "coś" z tym kolorem na co miło spojrzeć. Co do lakieru na finiszu to tamiya satynowy z puszki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 22 Marca 2022 Share Napisano 22 Marca 2022 3 godziny temu, rymulus napisał: Chyba konstruktorzy z obu stron konfliktu zrobili sobie konkurs na najbrzydszy i najnudniejszy samolot. Rata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 22 Marca 2022 Share Napisano 22 Marca 2022 To nie jest samolot szkolny tylko prototypowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi