Bikernytzu Napisano 10 Kwietnia 2022 Share Napisano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) Zdjęcia jakości jaki oferuje mój telefon . Model italeri uh-60 mocno przerobiony żywicami własnej produkcji. Efekt ten udręki poniżej Tu wraz z kolegą : Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez Bikernytzu 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Kwietnia 2022 Share Napisano 10 Kwietnia 2022 Zmagania zakończone sukcesem, podoba się. Największy plus za wszystkie szczególiki i smaczki oddane w modelu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 11 Kwietnia 2022 Share Napisano 11 Kwietnia 2022 bardzo ładny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 11 Kwietnia 2022 Share Napisano 11 Kwietnia 2022 Robi wrażenie Aby było jednak „polskoklimatycznie” dodam: … ale oponki od dołu mógłbyś podszlifować… Jakoś na lustrzanej powierzchni rzuca się w oczy. Reszta miodzio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 11 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) Te oponki? To są opony już z ugięciem tylko widzę że prawa coś się poobracala w trakcie przestawiania do zdjęć, natomiast tył jest praktycznie na "flaku" Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez Bikernytzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 11 Kwietnia 2022 Share Napisano 11 Kwietnia 2022 One są nie wklejone czy na drucikach? Dokładnie chodzi mino to, że na lustrzanej powierzchni widać, że nie przylegają na płasko (a tego bym się spodziewał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 11 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) Są lekko przyłapane na drucikach a jedno najwyraźniej się odlkeilo... Tak teraz widzę, że złapały kąty jak do driftu Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez Bikernytzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 Kapitalny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 Ilośc detali powala. Niesamowity. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 17 Kwietnia 2022 Share Napisano 17 Kwietnia 2022 Ładny model. Podoba mi się. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Kwietnia 2022 Share Napisano 17 Kwietnia 2022 Kawał rzetelnej modelarskiej roboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 21 Kwietnia 2022 Share Napisano 21 Kwietnia 2022 Super wykon, sie podoba, jestem na . Kiedyś go męczyłem, naście lat temu, w standarcie. Przy okazji pytanko Jak model Italki stoi w porównaniu z Hasą i HB? Wiem że to różne wersje ale chodzi mi ogólnie o bryłę, szczegółowość i sklejalność itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 21 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2022 (edytowane) Na warsztacie jest pokazane co trzeba było poprawić i co zmienić diametralnie. Każda z tych firm ma swoje niedociągnięcia, ja pozostałem przy italeri trochę z sentymentu trochę z mojej perspektywy mniejszej ilości czy też mniejszego skomplikowania samych poprawek po producencie subiektywnym okiem rzecz jasna, wiadomo każdy z posiadaczy tego modelu różnych producentów może przedstawić swoje za i przeciw równie subiektywnie co i ja. Edytowane 21 Kwietnia 2022 przez Bikernytzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi