Grzegorz Grabowski Napisano 31 Maja 2022 Autor Share Napisano 31 Maja 2022 26 minut temu, Dorotka napisał: To jest antena od Wind Breakera, gniazdo w wieży niepotrzebne Sugerujesz więc Jacku, że to może być coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 Ja nie sugeruję... Ja zajrzałem do książki Michaela.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 31 Maja 2022 Autor Share Napisano 31 Maja 2022 (edytowane) 7 minut temu, bulik58 napisał: Czyli to cos w rodzaju tego co na tej fotce. No na to właśnie wychodzi. 11 minut temu, Dorotka napisał: Ja nie sugeruję... Ja zajrzałem do książki Michaela.... To może jeszcze znajdziesz w tej książce, co oni tam napisali na tej fladze? Edytowane 31 Maja 2022 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 Teraz, Grzegorz Grabowski napisał: No na to właśnie wychodzi. To może jeszcze znajdziesz w tej książce, co oni tam napisali na tej fladze? Dopiero w poniedziałek, jestem w Warszawie i nie mam dostępu do domowego kompa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 31 Maja 2022 Autor Share Napisano 31 Maja 2022 2 minuty temu, Dorotka napisał: Dopiero w poniedziałek, jestem w Warszawie i nie mam dostępu do domowego kompa... Super. Wielkie dzięki. Przy okazji. To mam już chyba tą tablice. Tylko bardzo Was proszę, o nie przykładanie suwmiarek do monitorów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 tablica prima sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 19 minut temu, bulik58 napisał: Tej ksiazki M.Massa niestety nie mam ale ta fotke dcy. 188 Brygady ,, Barak,, z tym pojazdem mam No to już nie szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2022 A tak dla zabawy... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 2 Czerwca 2022 Share Napisano 2 Czerwca 2022 Super wygląda w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Czerwca 2022 Share Napisano 2 Czerwca 2022 Umisz skleić, chyba się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 2 Czerwca 2022 Share Napisano 2 Czerwca 2022 Elegancko wyglada, masz Panie potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2022 Tylko dajcie mi aerograf, żebym mógł już malunki zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Czerwca 2022 Share Napisano 2 Czerwca 2022 Teraz, Grzegorz Grabowski napisał: Tylko dajcie mi aerograf, żebym mógł już malunki zacząć A cóżeś ze swoim uczynił? Przepiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2022 1 minutę temu, Dorotka napisał: A cóżeś ze swoim uczynił? Przepiłeś? Nawet nie wiem co się z nim stało. Wyczyszczony na błysk, a farbą pluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Czerwca 2022 Share Napisano 2 Czerwca 2022 3 minuty temu, Grzegorz Grabowski napisał: Nawet nie wiem co się z nim stało. Wyczyszczony na błysk, a farbą pluje. A czym Ty malujesz bo nie pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2022 40 minut temu, Dorotka napisał: A czym Ty malujesz bo nie pamiętam? Miałem taniego chińczyka, ale najwidoczniej się skończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Czerwca 2022 Share Napisano 2 Czerwca 2022 59 minut temu, Grzegorz Grabowski napisał: Miałem taniego chińczyka, ale najwidoczniej się skończył. No to zainwestuj, a nie marudzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2022 1 minutę temu, Dorotka napisał: No to zainwestuj, a nie marudzisz No trzeba będzie, zwłaszcza, że teraz sam jestem swoim dyrektorem finansowym. Niestety, na chwilę obecną odrabiam straty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 23 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2022 (edytowane) No i znalazł się karabin z odpowiednią lufą. Teraz trzeba go przeszlifować i zamocować. Przydała by się jeszcze taka fajna skrzynka na amunicję... Edytowane 23 Czerwca 2022 przez Grzegorz Grabowski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 28 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2022 Czary Mary, hokus pokus i bęc, skrzynka się znalazła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 28 Czerwca 2022 Share Napisano 28 Czerwca 2022 Fajny startrek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 29 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2022 Karabinek z AFV Club fajny, ale uznałem, że zamiana samych luf z zestawową "pięćdziesiątką" ma większy sens. Dokonałem zatem przeszczepu. Pacjent przeżył i.... Myślę, że ma się dobrze Trzeba jeszcze tylko jakoś ten worek na łuski wykombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Czerwca 2022 Share Napisano 29 Czerwca 2022 Wora być nie musi, on jest dopinany na zatrzaski do stelaża, który chyba odciąłeś. Ulepienie go z jakiejś "plasteliny" nie powinno jednak stanowić problemu. Wywaliłbym też ten kiełbasiany uchwyt pod lufą - jest strasznie gruby. Widać też słabą obróbkę elementów - łączenia na lufie i niedoszlifowane ślady po wypychaczach na uchwytach. W mojej ocenie do poprawki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 29 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2022 Uchwyt pod lufą zostanie.... wymieniony na blaszkę, no i chyba wreszcie zainwestuję w jakiegoś zalepiacza do szpar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 Grudnia 2022 Share Napisano 19 Grudnia 2022 Czy ktoś wie, co się dzieje z Grześkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi