Evildead Napisano 29 Lipca 2022 Share Napisano 29 Lipca 2022 Teraz musi oczko z drutu za cienkie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 29 Lipca 2022 Autor Share Napisano 29 Lipca 2022 będziemy próbować z grubszym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 29 Lipca 2022 Autor Share Napisano 29 Lipca 2022 (edytowane) zmniejszyłem szekle z 2.5 na 2.0mm i dałem grubszy drucik, chyba lepiej już nie potrafię za małe to jest... drut zakleję by nie było widać przerwy, ale to już jutro... albo jeszcze zmniejszę te kółko hmmm Edytowane 29 Lipca 2022 przez Bengal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Lipca 2022 Share Napisano 29 Lipca 2022 Jak już chcesz być bardziej papieski niż sam Papież to kup zestaw Vayagera (PE35504) i zrób to jak należy... Z pewnością będzie wyglądać lepiej niż to co wyskrobałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 30 Lipca 2022 Autor Share Napisano 30 Lipca 2022 9 godzin temu, Dorotka napisał: Jak już chcesz być bardziej papieski niż sam Papież to kup zestaw Vayagera (PE35504) i zrób to jak należy... Z pewnością będzie wyglądać lepiej niż to co wyskrobałeś Raczej już nie chce nic dokupować do niego, chciałem spróbować sam, nie wyszło, może poprostu nie umiem… dzieki Jacku za szczerość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Lipca 2022 Share Napisano 30 Lipca 2022 Godzinę temu, Bengal napisał: Raczej już nie chce nic dokupować do niego, chciałem spróbować sam, nie wyszło, może poprostu nie umiem… dzieki Jacku za szczerość. No sorry, ale chyba sam widzisz, że to nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 30 Lipca 2022 Share Napisano 30 Lipca 2022 Jak bym aż takiej profesury nie robił- doktorat już robisz. Bardziej to przypomina oryginalną część, niż nie przypomina. Jakkolwiek Dorotka czuwa, więc Twój wybór Autorze Drogi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 30 Lipca 2022 Share Napisano 30 Lipca 2022 Kurde ludzie, to ma być zabawa. Marcin w swoim Rydwanie Wilków założył trzy ogniwka z łańcuszka i nikt się nie czepiał. Bartek, to Twój model. Rób tak jak uważasz. To nie wygląda źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Lipca 2022 Share Napisano 30 Lipca 2022 1 godzinę temu, Grzegorz Grabowski napisał: Kurde ludzie, to ma być zabawa. Marcin w swoim Rydwanie Wilków założył trzy ogniwka z łańcuszka i nikt się nie czepiał. Bartek, to Twój model. Rób tak jak uważasz. To nie wygląda źle. Przecież się bawimy... Bartek może robić jak chce i to jego święte prawo... Nie moja wina, że postanowił dążyć do doskonałości, a to co wyrzeźbił jest od tejże dalekie.... Równie dobrze można zostawić to co w zestawie i tyle... To nie ja wymagam od Bartka, tylko Bartek od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2022 (edytowane) Cześć, coś porobiłem coś poprawiłem lepiej nie będzie, chyba tak zostanie większość trzyma się na przysłowiową ślinę ale już jakiś zarys widać mam nadzieję, że teraz bardziej się spodoba oczywiście, nakrętki zostaną dodane lufa nie jest wklejana jak coś paka również, finalnie będzie się stykać z wieżą Edytowane 10 Sierpnia 2022 przez Bengal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Sierpnia 2022 Share Napisano 11 Sierpnia 2022 Duuuuuużo lepiej to teraz wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 11 Sierpnia 2022 Share Napisano 11 Sierpnia 2022 Drogo i na bogato- rękodzieło przynosi efekty. Może spróbuj robić biżuterię: https://wkruk.pl/bizuteria?tpmid=k9010203_s1557197_p2134436568_c14756661790 Mają tam bardzo podobne do łańcuszków Merkavy wyroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2022 3 godziny temu, Dorotka napisał: Duuuuuużo lepiej to teraz wygląda Jeszcze nie koniec ale dzieki Jacku 3 godziny temu, robertmodelarz napisał: Drogo i na bogato- rękodzieło przynosi efekty. Może spróbuj robić biżuterię: https://wkruk.pl/bizuteria?tpmid=k9010203_s1557197_p2134436568_c14756661790 Mają tam bardzo podobne do łańcuszków Merkavy wyroby. nieee za duże to:) jeszcze żona zabierze, wole drobnicę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 11 Sierpnia 2022 Share Napisano 11 Sierpnia 2022 Takie tam małe duperele i takie aj waj. Ależ żeś się zawziął... No ale o to chodzi w tym sporcie Oby tak dalej do samego końca to będzie Cymes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 18 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2022 Cześć, jakiś delikatny updejt udało mi się zmusić i zrobić drugą gąsienicę, cały czas rozważam czy nie założyć jej na odwrót albo dać innej zrobiłem podstawkę pod trał, eh nie było łatwo ale się w miarę udało dodaję kabelki, łańcuszki etc no i śrubki robią robotę wszystko by odkładać w czasie antislipa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 24 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2022 Cześć, udało mi się powalczyć z trałem nawet mi się podoba, ale ile było nadlewek to eh pozostawiam wam do oceny a ja powoli szykuje się do antyslipa... przygotowany do montażu po obróbce złożone:) no i wstępnie założony do adaptera 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 27 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2022 W dniu 24.08.2022 o 20:47, bulik58 napisał: to Meng !! To mój 3 Meng i chyba jest najsłabszy no nic, trzeba dalej jechać z tematem Pora na pancerz boczny, pierwsza strona poprawiona, jeszcze troszkę będę szlifował na dniach. no i założony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 28 Sierpnia 2022 Share Napisano 28 Sierpnia 2022 Źle to nie wygląda, choć "filozofia" budowy jak dla mnie nieco dziwna. Dałeś metalowe sprężyny, których nie widać. Zasłoniłeś je plastikowymi "grubymi" płytami zestawowego pancerza, co rzuca się w oczy "natentychmiast". Ja bym powalczył z pancerzem od Voyagera, ale twój cyrk, twoje małpy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Dorotka napisał: Dałeś metalowe sprężyny, których nie widać. sprężyn i tak by nie było widać to chyba tak jak z szpachlowaniem, ja sam wiem, że są mimo że ich nie widać:) chyba, że utnę i wywalę któryś panel co do grubości, to chyba nie jest tak źle No i chyba już nie chciałbym inwestować kolejnych 180 zł w model za dodatkowe blaszki, które nie wyjdą mi tak elegancko zapewne:( Edytowane 28 Sierpnia 2022 przez Bengal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 28 Sierpnia 2022 Share Napisano 28 Sierpnia 2022 Spoko, działaj dalej! Mi chodziło jedynie o to, że zainwestowałeś w coś czego nie widać, zamiast w to co jest widoczne. Ale i tak jest fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Dorotka napisał: Spoko, działaj dalej! Mi chodziło jedynie o to, że zainwestowałeś w coś czego nie widać, zamiast w to co jest widoczne. Ale i tak jest fajnie! A to swoją droga nauczka dla mnie ale wtedy sprężyny były dostępne i były tańsze niż nie dostępne te panele boczne do 4 lepiej się przygotuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 30 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2022 No to sobie chyba daruje cięcie paneli może kiedyś przyszłości, w innej Merkavie. Wracając do Meng, Meng poszedł na łatwiznę i zastanawiam się czy poprawiać czy odpuścić:) mocowanie kratki w oryginale wygląda: a Meng: no i moje ja kieś próby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 30 Sierpnia 2022 Share Napisano 30 Sierpnia 2022 @Dorotka?????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 30 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2022 Hahah dobra już kasuje…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 30 Sierpnia 2022 Share Napisano 30 Sierpnia 2022 32 minuty temu, makinen napisał: @Dorotka?????? jeszcze @bulik58 jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi