Evildead Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 (edytowane) No i w końcu skończyłem pojazd nr 235 z okresu kampanii wrześniowej, dorobiłem jeszcze małą podstawkę , generalnie spoko modelik, ładnie spasowany, przyjemny dość w budowie, dzięki za porady na warsztacie i zapraszam do galerii Edytowane 23 Maja 2022 przez Evildead 21 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 Nooo... Powiem Ci Panie, że pojazd wyszedł super ale to jednak figurka wzięła show. Teren jak zawsze u Ciebie świetny i co tu dużo pisać - kawał bardzo solidnej roboty i patrzy się z wielką przyjemnością. Jak zawsze przy tak udanych scenkach z dawnych czasów brakuje mi tylko choćby jednego takiego zdjęcia: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 22 Maja 2022 Autor Share Napisano 22 Maja 2022 2 minuty temu, TAW napisał: Nooo... Powiem Ci Panie, że pojazd wyszedł super ale to jednak figurka wzięła show. Teren jak zawsze u Ciebie świetny i co tu dużo pisać - kawał bardzo solidnej roboty i patrzy się z wielką przyjemnością. Jak zawsze przy tak udanych scenkach z dawnych czasów brakuje mi tylko choćby jednego takiego zdjęcia: Heh dzięki No Ty jak zawsze niezawodny w czarno białych , zapomniałem przerobić hahah , Dzięks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 1 minutę temu, Evildead napisał: Heh dzięki No Ty jak zawsze niezawodny w czarno białych Hehe, sam muszę się zabrać w końcu za jakiegoś zabytka żeby sobie poprzerabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 22 Maja 2022 Autor Share Napisano 22 Maja 2022 1 minutę temu, TAW napisał: Hehe, sam muszę się zabrać w końcu za jakiegoś zabytka żeby sobie poprzerabiać Dawaj, dawaj, wrzucaj kiedy Teciaka na warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 Świetny model, jeszcze lepsza scenka. Pancerniak w nieszablonowej pozie, Gleba i roślinność chyba z pod Sochaczewa. Sam Miguel Jimenez mógłby się uczyć malowania na szaro......... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 22 Maja 2022 Autor Share Napisano 22 Maja 2022 9 minut temu, robertmodelarz napisał: Sam Miguel Jimenez mógłby się uczyć malowania na szaro......... Aż tak to może nie , ale fajnie że się podoba kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 (edytowane) Elegancki scenka też fajna taka na luzie Edytowane 22 Maja 2022 przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 (edytowane) Szejne Wundabar / Innaczej się zerka niż pantiery,tygrysy,jagi sragi i inne. Po prostu coś nowego dla oczu. Edytowane 23 Maja 2022 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 23 Maja 2022 Autor Share Napisano 23 Maja 2022 25 minut temu, MayonesEXG7 napisał: Szejne Wundabar / Innaczej się zerka niż pantiery,tygrysy,jagi sragi i inne. Po prostu coś nowego dla oczu. Dankeschön , no inaczej, mniej popularne, a i na forum jak na lekarstwo , to można się porywać na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 Piękna robota! Zdradź proszę co to za figurka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 23 Maja 2022 Autor Share Napisano 23 Maja 2022 24 minuty temu, jonathan napisał: Piękna robota! Zdradź proszę co to za figurka.. Dzięki,fajnie że się podoba Ziomek z Panzerarta , dokładnie ten PanzerArt FI35-142 Wehrmacht Tank officer no.2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 Piękna laleczka,trudno oczy oderwać. Gratuluję - wszystko wyszło prima sort. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 Elegancki! Scenka pierwsza klasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 23 Maja 2022 Autor Share Napisano 23 Maja 2022 (edytowane) 18 minut temu, Gregory napisał: Elegancki! Scenka pierwsza klasa. Dzięki Grzesiek , to tak na lajtowo wyszło, ale fajnie się ją robiło, choć pierwotna koncepcja była inna, miało być coś jak z foto poniżej, pojazd wjeżdżający na prowizoryczny most z desek , tu pojazd amunicyjny na tym podwoziu, więc mój też by się nie utopił raczej , już nawet deski pocięte miałem, szykowałem , ale gabarytowo to się nie zgadzało, żeby to miało sens to podstawka musiała by mieć z 40X20 cm , no i przy otwartym włazie pewnie by przejeżdżał, i jeszcze z jeden pojazd by się przydał itp, wiec ostatecznie wyszło coś niedużego, spoko że się podoba Edytowane 23 Maja 2022 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 Ile ogniw jest w twojej instrukcji na stronę Bo kupiłem do mojego JP I plastikowe, ale nie ma info ile na stronę idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 23 Maja 2022 Autor Share Napisano 23 Maja 2022 (edytowane) 58 minut temu, patrykd napisał: Ile ogniw jest w twojej instrukcji na stronę Bo kupiłem do mojego JP I plastikowe, ale nie ma info ile na stronę idzie 86 do ausf a, 97 ausf b , tak sugeruje takom Edytowane 23 Maja 2022 przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 Godzinę temu, Evildead napisał: to tak na lajtowo wyszło Jak Ty tak robisz na lajtowo, to chciałbym zobaczyć jak to wygląda "nielajtowo" A scena ze zdjęcia zacna. Może wersję B zrobisz coś w tym stylu. Trzmam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 23 Maja 2022 Autor Share Napisano 23 Maja 2022 2 minuty temu, Gregory napisał: Jak Ty tak robisz na lajtowo, to chciałbym zobaczyć jak to wygląda "nielajtowo" A scena ze zdjęcia zacna. Może wersję B zrobisz coś w tym stylu. Trzmam kciuki! Może kiedy czemu nie ,koncept w głowie już był, fajna scenka to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 1 godzinę temu, Evildead napisał: 86 do ausf a, 97 ausf b , tak sugeruje takom Wg Panzer Tracts do Ausf. A 89 ogniw, a do Ausf. B 100 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Maja 2022 Share Napisano 28 Maja 2022 Podoba mi się. Figuranta bym tak wymalować nie umiał, więc zazdroszczę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_X Napisano 29 Maja 2022 Share Napisano 29 Maja 2022 Bardzo fajnie wyszło! Super realizm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 29 Maja 2022 Autor Share Napisano 29 Maja 2022 19 godzin temu, bazylms napisał: Podoba mi się. Figuranta bym tak wymalować nie umiał, więc zazdroszczę. Godzinę temu, Mr_X napisał: Bardzo fajnie wyszło! Super realizm. Dzięki Panowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Maja 2022 Share Napisano 30 Maja 2022 Piękne wykonanie. Oczu nie można oderwać. Prawdziwy majstersztyk. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi