Evildead Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 (edited) No i w końcu skończyłem pojazd nr 235 z okresu kampanii wrześniowej, dorobiłem jeszcze małą podstawkę , generalnie spoko modelik, ładnie spasowany, przyjemny dość w budowie, dzięki za porady na warsztacie i zapraszam do galerii Edited May 23, 2022 by Evildead 21 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAW Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Nooo... Powiem Ci Panie, że pojazd wyszedł super ale to jednak figurka wzięła show. Teren jak zawsze u Ciebie świetny i co tu dużo pisać - kawał bardzo solidnej roboty i patrzy się z wielką przyjemnością. Jak zawsze przy tak udanych scenkach z dawnych czasów brakuje mi tylko choćby jednego takiego zdjęcia: 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted May 22, 2022 Author Share Posted May 22, 2022 2 minuty temu, TAW napisał: Nooo... Powiem Ci Panie, że pojazd wyszedł super ale to jednak figurka wzięła show. Teren jak zawsze u Ciebie świetny i co tu dużo pisać - kawał bardzo solidnej roboty i patrzy się z wielką przyjemnością. Jak zawsze przy tak udanych scenkach z dawnych czasów brakuje mi tylko choćby jednego takiego zdjęcia: Heh dzięki No Ty jak zawsze niezawodny w czarno białych , zapomniałem przerobić hahah , Dzięks 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAW Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 1 minutę temu, Evildead napisał: Heh dzięki No Ty jak zawsze niezawodny w czarno białych Hehe, sam muszę się zabrać w końcu za jakiegoś zabytka żeby sobie poprzerabiać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted May 22, 2022 Author Share Posted May 22, 2022 1 minutę temu, TAW napisał: Hehe, sam muszę się zabrać w końcu za jakiegoś zabytka żeby sobie poprzerabiać Dawaj, dawaj, wrzucaj kiedy Teciaka na warsztat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Świetny model, jeszcze lepsza scenka. Pancerniak w nieszablonowej pozie, Gleba i roślinność chyba z pod Sochaczewa. Sam Miguel Jimenez mógłby się uczyć malowania na szaro......... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted May 22, 2022 Author Share Posted May 22, 2022 9 minut temu, robertmodelarz napisał: Sam Miguel Jimenez mógłby się uczyć malowania na szaro......... Aż tak to może nie , ale fajnie że się podoba kolorek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 (edited) Elegancki scenka też fajna taka na luzie Edited May 22, 2022 by Adamo722 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MayonesEXG7 Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 (edited) Szejne Wundabar / Innaczej się zerka niż pantiery,tygrysy,jagi sragi i inne. Po prostu coś nowego dla oczu. Edited May 23, 2022 by MayonesEXG7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted May 23, 2022 Author Share Posted May 23, 2022 25 minut temu, MayonesEXG7 napisał: Szejne Wundabar / Innaczej się zerka niż pantiery,tygrysy,jagi sragi i inne. Po prostu coś nowego dla oczu. Dankeschön , no inaczej, mniej popularne, a i na forum jak na lekarstwo , to można się porywać na nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Piękna robota! Zdradź proszę co to za figurka.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted May 23, 2022 Author Share Posted May 23, 2022 24 minuty temu, jonathan napisał: Piękna robota! Zdradź proszę co to za figurka.. Dzięki,fajnie że się podoba Ziomek z Panzerarta , dokładnie ten PanzerArt FI35-142 Wehrmacht Tank officer no.2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Piękna laleczka,trudno oczy oderwać. Gratuluję - wszystko wyszło prima sort. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregory Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Elegancki! Scenka pierwsza klasa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted May 23, 2022 Author Share Posted May 23, 2022 (edited) 18 minut temu, Gregory napisał: Elegancki! Scenka pierwsza klasa. Dzięki Grzesiek , to tak na lajtowo wyszło, ale fajnie się ją robiło, choć pierwotna koncepcja była inna, miało być coś jak z foto poniżej, pojazd wjeżdżający na prowizoryczny most z desek , tu pojazd amunicyjny na tym podwoziu, więc mój też by się nie utopił raczej , już nawet deski pocięte miałem, szykowałem , ale gabarytowo to się nie zgadzało, żeby to miało sens to podstawka musiała by mieć z 40X20 cm , no i przy otwartym włazie pewnie by przejeżdżał, i jeszcze z jeden pojazd by się przydał itp, wiec ostatecznie wyszło coś niedużego, spoko że się podoba Edited May 23, 2022 by Evildead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrykd Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Ile ogniw jest w twojej instrukcji na stronę Bo kupiłem do mojego JP I plastikowe, ale nie ma info ile na stronę idzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted May 23, 2022 Author Share Posted May 23, 2022 (edited) 58 minut temu, patrykd napisał: Ile ogniw jest w twojej instrukcji na stronę Bo kupiłem do mojego JP I plastikowe, ale nie ma info ile na stronę idzie 86 do ausf a, 97 ausf b , tak sugeruje takom Edited May 23, 2022 by Evildead 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregory Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Godzinę temu, Evildead napisał: to tak na lajtowo wyszło Jak Ty tak robisz na lajtowo, to chciałbym zobaczyć jak to wygląda "nielajtowo" A scena ze zdjęcia zacna. Może wersję B zrobisz coś w tym stylu. Trzmam kciuki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted May 23, 2022 Author Share Posted May 23, 2022 2 minuty temu, Gregory napisał: Jak Ty tak robisz na lajtowo, to chciałbym zobaczyć jak to wygląda "nielajtowo" A scena ze zdjęcia zacna. Może wersję B zrobisz coś w tym stylu. Trzmam kciuki! Może kiedy czemu nie ,koncept w głowie już był, fajna scenka to fakt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregory Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 1 godzinę temu, Evildead napisał: 86 do ausf a, 97 ausf b , tak sugeruje takom Wg Panzer Tracts do Ausf. A 89 ogniw, a do Ausf. B 100 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Podoba mi się. Figuranta bym tak wymalować nie umiał, więc zazdroszczę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_X Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Bardzo fajnie wyszło! Super realizm. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted May 29, 2022 Author Share Posted May 29, 2022 19 godzin temu, bazylms napisał: Podoba mi się. Figuranta bym tak wymalować nie umiał, więc zazdroszczę. Godzinę temu, Mr_X napisał: Bardzo fajnie wyszło! Super realizm. Dzięki Panowie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Piękne wykonanie. Oczu nie można oderwać. Prawdziwy majstersztyk. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts