zoltan1 Napisano 2 Lipca 2022 Share Napisano 2 Lipca 2022 (edytowane) Witam śmigłowiec z rambo 3 na podstawie Pumy Revella 1:32. Model ma już 6 lat i nadal nie doczekał się niekierowanych wyrzutni rakiet.ale to się zmieni. Śmigłowiec zbudowany na zasadzie bo czemu nie Edytowane 2 Lipca 2022 przez zoltan1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 2 Lipca 2022 Share Napisano 2 Lipca 2022 W Rambo 3 to był rosyjski Mi-24 w wersji A (z pojedynczą kabiną), a nie Puma. Masz fantazję..! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grrzesiek28 Napisano 2 Lipca 2022 Share Napisano 2 Lipca 2022 (edytowane) Hej. Z tą fantazją to chyba odwrotnie jest To Puma była, a dokładnie zwała się SA330 Edytowane 2 Lipca 2022 przez grrzesiek28 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 2 Lipca 2022 Share Napisano 2 Lipca 2022 9 minut temu, mandrivecs napisał: W Rambo 3 to był rosyjski Mi-24 w wersji A (z pojedynczą kabiną), a nie Puma. Masz fantazję..! No raczej jednak nie: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 2 Lipca 2022 Autor Share Napisano 2 Lipca 2022 MI 24 no ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 2 Lipca 2022 Autor Share Napisano 2 Lipca 2022 Miał być Mi 24 ale w tych latach z tego wszystkiego przerobili Pume i wyszedł im jeden z najfajniejszych śmigłowców jakie ja widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 2 Lipca 2022 Autor Share Napisano 2 Lipca 2022 Dotyczy to też jego mniejszego brata czyli kapitalnie przerobionej Gazelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 2 Lipca 2022 Autor Share Napisano 2 Lipca 2022 Projekt jest luzny i tak należy do niego podchodzić ,dotyczy finałowej sceny,chodzi o numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 2 Lipca 2022 Share Napisano 2 Lipca 2022 15 minut temu, zoltan1 napisał: Miał być Mi 24 ale w tych latach z tego wszystkiego przerobili Pume i wyszedł im jeden z najfajniejszych śmigłowców jakie ja widziałem Zwracam honor... Byłem pewny, że to był Mi (prawdziwy, nie udawany). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 2 Lipca 2022 Autor Share Napisano 2 Lipca 2022 Takie były plany ale w tych czasach to wiadomo ,przy okazji zrobili nie złe cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 2 Lipca 2022 Autor Share Napisano 2 Lipca 2022 Szkoda tylko że te Pumy Revella są już niedostępne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 2 Lipca 2022 Share Napisano 2 Lipca 2022 Piękny mi-24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 2 Lipca 2022 Autor Share Napisano 2 Lipca 2022 Jak dla mnie równie piękny jak mi 24 ,ktoś tam myślał żeby zrobić takie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 2 Lipca 2022 Autor Share Napisano 2 Lipca 2022 Tak czy inaczej nie jest żaden wybitny model zwracając np uwagę na malowanie ,ja jestem okrętowy więc. Myślę że nie jednej osobie na tym forum pamiętającym stare dobre filmy akcji widok tego czegoś wywołał uśmiech na twarzy i oto chodziło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Lipca 2022 Share Napisano 3 Lipca 2022 Zajefajny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 4 Lipca 2022 Autor Share Napisano 4 Lipca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 4 Lipca 2022 Autor Share Napisano 4 Lipca 2022 Fajne machiny chłopaki ulepili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 5 Lipca 2022 Share Napisano 5 Lipca 2022 Bardzo fajny model A co do dziwolągów filmowych to w "Czerwonym świcie" trochę bardziej postarali się aby Pumę do Mi-24A upodobnić Z kolei w "Czerwonym skorpionie" to już przegięli na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 5 Lipca 2022 Autor Share Napisano 5 Lipca 2022 Zgadza się ,choć całkiem niezły ten mi 24 z pumy gdyby tak zmrużyć oczy Ten drugi cudak to faktycznie poniosła ich fantazja BARDZO . Tak się mu przyglądam czy to czasami nie jest przerobiony SEA KING ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Lipca 2022 Share Napisano 5 Lipca 2022 10 minut temu, zoltan1 napisał: Zgadza się ,choć całkiem niezły ten mi 24 z pumy gdyby tak zmrużyć oczy Ten drugi cudak to faktycznie poniosła ich fantazja BARDZO . Tak się mu przyglądam czy to czasami nie jest przerobiony SEA KING ?. Nie, to jego mniejszy kuzyn HH-52 bodajże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 5 Lipca 2022 Autor Share Napisano 5 Lipca 2022 (edytowane) Teraz już wiem taki troszkę podobny Do całej tej stawki trzeba jeszcze dorzucić Airwolfa i dziwaka z Blue Thunder. Edytowane 5 Lipca 2022 przez zoltan1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnatolPigwa Napisano 5 Lipca 2022 Share Napisano 5 Lipca 2022 Airwolf to oidp Bell 222 a Błękitny From to Gazelle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Lipca 2022 Share Napisano 5 Lipca 2022 No blue thundera już mam już na dość zaawansowanym etapie... Tylko siąść i dłubać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 5 Lipca 2022 Autor Share Napisano 5 Lipca 2022 Gazella miała branie trudno się dziwić piękny śmigłowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 10 Lipca 2022 Share Napisano 10 Lipca 2022 W dniu 5.07.2022 o 17:55, zoltan1 napisał: Gazella miała branie trudno się dziwić piękny śmigłowiec. A w "Przygodach rabina Jakuba" z Louisem de Funesem nazwaną ją "najnowszym modelem Alouette". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi