Polosss Napisano 25 Sierpnia 2022 Share Napisano 25 Sierpnia 2022 Witam, Wrzucam kolejny skończony model, wykonany prosto z pudełka bez żadnych dodatków. Model jest niesamowicie spasowany. Właściwie składa się sam bez kleju Bazowe kolory położone ze sprayów tamki potem cieniowanie aerografem i dalej standard 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 25 Sierpnia 2022 Share Napisano 25 Sierpnia 2022 Fajny podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Sierpnia 2022 Share Napisano 25 Sierpnia 2022 Super wyszedł. Podoba się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Sierpnia 2022 Share Napisano 25 Sierpnia 2022 Mnie również się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brachu1984 Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 19 godzin temu, Polosss napisał: Witam, Wrzucam kolejny skończony model, wykonany prosto z pudełka bez żadnych dodatków. Model jest niesamowicie spasowany. Właściwie składa się sam bez kleju Bazowe kolory położone ze sprayów tamki potem cieniowanie aerografem i dalej standard patrzę i oglądam powoli , jak już przejrzałem wszystkie to wracam i oglądam jeszcze raz ! Ten model jest idealny ! Jak to czasami mówiliśmy na osiedlu : Odjebany Perfekcyjnie !!! Wielki szacunek za tak wykonany projekt ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brachu1984 Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 Witam Wszystkich modelarzy . Wczoraj się zarejestrowałem i przeglądam trochę forum . Jeszcze nie bardzo wiem o co chodzi i jeśli ktoś mógłby udzielić jakiejś rady nowicjuszowi tego forum to bym był bardzo wdzięczny . Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 Bardzo ładny model. Podoba mi się weathering Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 26 Sierpnia 2022 Share Napisano 26 Sierpnia 2022 Śliczny jest . Kiedyś może sobie kupię Tamkę, a na razie skupiam się na modelach Hasegawy :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 26 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2022 Dzięki za pozytywny odzew. Pierwszy raz w życiu użyłem farb olejnych do weatheringu i ogólnie mam wrażenie, że trochę za bardzo go pobrudziłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 6 Września 2022 Share Napisano 6 Września 2022 Fajnie zobaczyć kolejnego sklejonego Phantoma II. Planuję kupić ten model więc miło zobaczyć go po sklejeniu. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 18 Września 2022 Share Napisano 18 Września 2022 Bardzo ładnie go styrałeś według mnie nie za mocno . Według mnie dla Phantoma jest najlepsze malowanie w tych kolorach , jeszcze raz podoba mi się . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi