Xmen Napisano 4 Września 2022 Share Napisano 4 Września 2022 Taki mały warsztat zbiorczy.Czas realizacji do końca przyszłego roku. Na pierwszy ogień idzie Hurricane IIb firmy Arma Hobby. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Września 2022 Share Napisano 4 Września 2022 O! Widzę że będzie grubo. Lubię takie rozbudowane i wielokierunkowe warsztaty. Szykuję leżankę i lodówkę bo jak widzę będzie długo. Dawaj do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Września 2022 Share Napisano 4 Września 2022 Widzę potencjał w temacie, bo trochę tego było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Września 2022 Share Napisano 4 Września 2022 Zasiadam, zapowiada się świetnie. Dzbanka jeszcze dorzuć do kompletu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Września 2022 Share Napisano 4 Września 2022 (edytowane) 3 minuty temu, barszczo napisał: Zasiadam, zapowiada się świetnie. Dzbanka jeszcze dorzuć do kompletu . A-20, Mitchella i Mosquito Bostona w szczególnosci, bo sowieci go uwielbiali. Edytowane 4 Września 2022 przez Moses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Września 2022 Autor Share Napisano 4 Września 2022 (edytowane) Panowie zachować spokój i umiar.Będzie tylko to co na zdjęciu. Edytowane 4 Września 2022 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 4 Września 2022 Share Napisano 4 Września 2022 Rozumiem, że skoro jest zapowiedź to będą warsztaty. W takim razie i ja z cicha z boku popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Września 2022 Autor Share Napisano 5 Września 2022 20 godzin temu, Baas ArK napisał: Rozumiem, że skoro jest zapowiedź to będą warsztaty. W miarę możliwości i postępu prac postaram się jakieś fotki wstawić.Typowej relacji warsztatowej krok po kroku raczej nie będzie. 20 godzin temu, Baas ArK napisał: W takim razie i ja z cicha z boku popatrzę. Zapraszam ale wątpię byś się czegoś nowego dowiedział.Już dano mi do zrozumienia że na nauczyciela się nie nadaje. To udało się wczoraj zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Września 2022 Share Napisano 5 Września 2022 Jakie malowanie na Garbuska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Września 2022 Autor Share Napisano 5 Września 2022 4 minuty temu, barszczo napisał: Jakie malowanie na Garbuska? 769 IAP kalkomanie firmy KitsWorld Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Września 2022 Autor Share Napisano 11 Września 2022 Powoli ale do przodu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Września 2022 Autor Share Napisano 11 Września 2022 Przepraszam za bałagan ale robię dwa modele na raz i na porządki już nie starcza czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Września 2022 Autor Share Napisano 24 Września 2022 (edytowane) Prac ciąg dalszy. Okazało się że pan @marek d miał rację.Dziękuję Panu za uzmysłowienie paru rzeczy. Edytowane 24 Września 2022 przez Xmen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 24 Września 2022 Share Napisano 24 Września 2022 3 godziny temu, Xmen napisał: Okazało się że pan @marek d miał rację.Dziękuję Panu za uzmysłowienie paru rzeczy. ...,, ale ossoo chodzii '' siedzę cicho, nie wtrącam się, czym się naraziłem tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Września 2022 Autor Share Napisano 24 Września 2022 (edytowane) Godzinę temu, marek d napisał: ...,, ale ossoo chodzii '' siedzę cicho, nie wtrącam się, czym się naraziłem tym razem. Niczym.Wszystko gra.panie Marku. Edytowane 24 Września 2022 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Września 2022 Autor Share Napisano 28 Września 2022 Dzisiaj uśmiech zagościł na mej posępnej twarzy. Chciałem przed malowaniem założyć szkła reflektorów i okazało się że nie pasują.Za cholerę.Nie wnikałem czy szkła są za duże czy wycięcia za małe.Ważne że nie pasują i trzeba kombinować.Nareszcie się coś dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 28 Września 2022 Share Napisano 28 Września 2022 Naklej przezroczysta taśmę biurowa i dotnij do obramowania lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Września 2022 Autor Share Napisano 28 Września 2022 2 minuty temu, Moses napisał: Naklej przezroczysta taśmę biurowa i dotnij do obramowania lampy Już sobie poradziłem. Wkleiłem zestawowe , trochę szpachli dookoła potem polerka i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Października 2022 Autor Share Napisano 3 Października 2022 Pierwszy kolorek położony. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Października 2022 Autor Share Napisano 6 Października 2022 Drugi model robiony razem z Hurricane. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 6 Października 2022 Share Napisano 6 Października 2022 7 minut temu, Xmen napisał: Drugi model robiony razem z Hurricane. A co to za żabojad się wepchał do tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Października 2022 Autor Share Napisano 6 Października 2022 (edytowane) 5 minut temu, panDespota napisał: A co to za żabojad się wepchał do tematu? Brakował mi piąty do kolekcji szykowanej na imprezę w Wocławku.Koniec końców wyjazd odwołałem ale model postanowiłem skończyć. Edytowane 6 Października 2022 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 Października 2022 Share Napisano 6 Października 2022 Sie mnie ten Huragan podoba - widzę tam rzeczy które napawają mnie optymizmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Października 2022 Autor Share Napisano 15 Października 2022 Jako że w prywatnej wiadomości została mi zwrócona uwaga że się nic w temacie nie dzieje musiałem ruszyć cztery litery. Tak to wygląda na chwilę obecną.Można się śmiać. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 15 Października 2022 Share Napisano 15 Października 2022 Bardzo fajnie wygląda . Jakie to farby? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi