kzugaj Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia Co ona bierze? niech ktos ja do doktora zaprowadzi- Apach nie jest w stanie sam operowac i wypuszcza najpierw drony- to chyba jekies dobre grzybki lyka. idac logika tej pani to powiem tak A ze nisko lata- lata nawet nizej wystarczy ze mu wystaje talerz ponad drzewa i moze walic jak do kaczek z Helfire-ow. Ba jeden z talerzem moze wspolpracowac z kilkoma bez talerza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia (edytowane) Z jej słów wnioskuję, że kiepsko na tej komisji może być (lub jest) z przepływem zrozumiałej informacji. Coś załapała w temacie "wiatraków" ale nie byłem na tej komisji więc nie wiem o czym rozmawiali i jakiego języka używali. (edit. dodaję link by można było się zapoznać z pobierającymi "dodatki za komisję" https://www.sejm.gov.pl/sejm10.nsf/agent.xsp?symbol=SKLADKOMST&NrKadencji=10&KodKom=OBN ) Edytowane 19 Kwietnia przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia Godzinę temu, kzugaj napisał: Co ona bierze? Tak jest gdy ludzie którzy powinni brać tabletki wprowadzają przepisy, czy ta osoba należy do grona tych ,,Fachowców ,, o których wspominano pod koniec ubiegłego roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi