Evildead Napisano 5 Lutego 2023 Autor Napisano 5 Lutego 2023 może jeszcze pod koniec pokrzywie delikatnie, pomyslę Cytuj
Evildead Napisano 5 Marca 2023 Autor Napisano 5 Marca 2023 Witam , dziś na tapecie przyczepka amunicyjna Sd. Ah. 51, docelowo kółka będą żywiczne ale jeszcze nie przyjechały. 13 Cytuj
Evildead Napisano 9 Marca 2023 Autor Napisano 9 Marca 2023 29 minut temu, jonathan napisał: Fajne to Obserwuje jak dalej bedzie Fajne racja , na szczęście podjara przy budowie dalej jak na początku , Pozdro. Cytuj
Evildead Napisano 9 Marca 2023 Autor Napisano 9 Marca 2023 (edytowane) 8 minut temu, bulik58 napisał: Kurna super to wygląda ,powiedz mi dobry człowieku jak ty to pomalujesz kiedy to sklejone razem do kupy? Niesklejone , będzie zdjęte do malowania. Edytowane 9 Marca 2023 przez Evildead 1 Cytuj
Evildead Napisano 9 Marca 2023 Autor Napisano 9 Marca 2023 2 minuty temu, bulik58 napisał: Ta cierpliwosć to sprzedają gdzieś na wagę? Kwestia chęci , co kto lubi Cytuj
Evildead Napisano 9 Marca 2023 Autor Napisano 9 Marca 2023 To walnij lufę jaką, czasem pomaga na chęci 2 Cytuj
Paweł Czarnocki Napisano 12 Marca 2023 Napisano 12 Marca 2023 W dniu 12.11.2022 o 20:20, MayonesEXG7 napisał: Odsysacz do cyny też przydatny-na większe rzeczy-ale zawsze mozna użyć.Sprawdzone na kablach i ssie lepiej jak sasha grey @patrykd Sasha jest przereklamowana 1 Cytuj
MayonesEXG7 Napisano 13 Marca 2023 Napisano 13 Marca 2023 Która przereklamowana..innaczej.Gwarancja pożycia z płcią przeciwną,kończy się po ślubie tak i nie. Czyli "Flak" Panzer przed Sasha,bo pojazd zmęczony zmaganiami wojennymi.Niemiec uciekał jak zobaczył 3 Cytuj
Evildead Napisano 19 Marca 2023 Autor Napisano 19 Marca 2023 (edytowane) Witam , czy ktoś ma wiedzę albo lepsze zdjęcie gdzie wchodził przewód od klaksonu w pancerz ? wydaje mi się ze obok tak jak zaznaczyłem czerwona strzałką, choć ciężko to wywnioskować z takich zdjęć, z kolei na zdjęciach muzealnych nie ma tam otworu, opcja druga ze mógł wchodzić w ten sam otwór co prawe światło. Edytowane 19 Marca 2023 przez Evildead Cytuj
patrykd Napisano 19 Marca 2023 Napisano 19 Marca 2023 Tak w ramach ścisłości klakson na górnym zdjęciu był w wersji pz1 A a ten na drugim to w wersji B. Nie wiem. Na jakiej wersji Bazuje twój pojazd. Cytuj
Evildead Napisano 19 Marca 2023 Autor Napisano 19 Marca 2023 (edytowane) 5 minut temu, patrykd napisał: Tak w ramach ścisłości klakson na górnym zdjęciu był w wersji pz1 A a ten na drugim to w wersji B. Nie wiem. Na jakiej wersji Bazuje twój pojazd. Tyle wiem , mój to a , ale podłączenie mogło być takie same. Edytowane 19 Marca 2023 przez Evildead Cytuj
Gregory Napisano 19 Marca 2023 Napisano 19 Marca 2023 Może te zdjęcia trochę pomogą: Zdjęcia tylko do dyskusji 1 Cytuj
Evildead Napisano 19 Marca 2023 Autor Napisano 19 Marca 2023 (edytowane) Jakie fajne foty , dzięki wielkie , wsio jasne .Pozdro ! Edytowane 19 Marca 2023 przez Evildead Cytuj
Evildead Napisano 9 Kwietnia 2023 Autor Napisano 9 Kwietnia 2023 Witam, udało się pokończyć flaka , osłony i koszyk na łuski będę zdejmował do malowania, ale do tego jeszcze trochę. 9 Cytuj
SFModel Napisano 9 Kwietnia 2023 Napisano 9 Kwietnia 2023 Ładnie zrobiona blacharka. Podziwiam. Cytuj
Evildead Napisano 9 Kwietnia 2023 Autor Napisano 9 Kwietnia 2023 2 minuty temu, SFModel napisał: Ładnie zrobiona blacharka. Podziwiam. Dzięki , a no było z tym sporo roboty Cytuj
TAW Napisano 9 Kwietnia 2023 Napisano 9 Kwietnia 2023 Piękna jubilerska robota. Może i było dużo pracy z tym ale wygląda niesamowicie. 1 Cytuj
Evildead Napisano 9 Kwietnia 2023 Autor Napisano 9 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, enten napisał: nie chce Ci się szlifować tych miejsc? Magazynek i siłownik przelecę fakt, a co do reszty wcale nie bym był pewien że ma być to szlifowane, masz zdjęcie oryginału tych elementów ?, bo może jednak były, tu gość robi tego flaka i widać świadomie pozostawiane szwy, wrzucisz foto że ich tam nie ma to zeszlifuje , 5 minut roboty . Cytuj
enten Napisano 10 Kwietnia 2023 Napisano 10 Kwietnia 2023 3 godziny temu, Evildead napisał: Magazynek i siłownik przelecę fakt, a co do reszty wcale nie bym był pewien że ma być to szlifowane, masz zdjęcie oryginału tych elementów ?, bo może jednak były, tu gość robi tego flaka i widać świadomie pozostawiane szwy, wrzucisz foto że ich tam nie ma to zeszlifuje , 5 minut roboty . Widząc pozostawione ślady na siłowniku i magazynkach nie miałem prawa przypuszczać, że działasz świadomie. Szczególnie, że w jednym miejscu wyszlifowałeś a w pozostałych zostały. Jeśli zdjęcia to fajnie to widać na np. primeportal. http://www.primeportal.net/artillery/carl_dennis/20mm_flak_38/ Fajnie, że chcesz zasygnalizować te ślady ale jak jest widać... Jeśli mogę coś zasugerować to ja bym połowę tego szlifnął papierem i delikatnie zapuścił extra thinnem. Doceniam pracę z drucikami i blaszkami! Cytuj
Evildead Napisano 10 Kwietnia 2023 Autor Napisano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) 3 godziny temu, enten napisał: Fajnie, że chcesz zasygnalizować te ślady ale jak jest widać... Jeśli mogę coś zasugerować to ja bym połowę tego szlifnął papierem i delikatnie zapuścił extra thinnem. Tak ,jeszcze trochę nad tym popracuje, faktycznie ciut można spłycić. 3 godziny temu, enten napisał: Doceniam pracę z drucikami i blaszkami! Dzięki Edytowane 10 Kwietnia 2023 przez Evildead Cytuj
Evildead Napisano 11 Kwietnia 2023 Autor Napisano 11 Kwietnia 2023 (edytowane) Tak sobie patrzę i magazynek jest jednak git , jest ten rant, mam też żywiczne i też jest w tym miejscu , i na oryginale jest, tak że zostaje. Edytowane 11 Kwietnia 2023 przez Evildead Cytuj
Evildead Napisano 1 Maja 2023 Autor Napisano 1 Maja 2023 (edytowane) Budowa zakończona, dzięki za pomoc wszystkim udzielającym się w tym wątku, łatwo nie było... linę , wydechy, działo, przyczepka będzie zdemontowane do malowania. Edytowane 1 Maja 2023 przez Evildead 13 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi