Evildead Napisano 5 Lutego 2023 Autor Share Napisano 5 Lutego 2023 może jeszcze pod koniec pokrzywie delikatnie, pomyslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 5 Marca 2023 Autor Share Napisano 5 Marca 2023 Witam , dziś na tapecie przyczepka amunicyjna Sd. Ah. 51, docelowo kółka będą żywiczne ale jeszcze nie przyjechały. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 9 Marca 2023 Share Napisano 9 Marca 2023 Fajne to Obserwuje jak dalej bedzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 9 Marca 2023 Autor Share Napisano 9 Marca 2023 29 minut temu, jonathan napisał: Fajne to Obserwuje jak dalej bedzie Fajne racja , na szczęście podjara przy budowie dalej jak na początku , Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 9 Marca 2023 Autor Share Napisano 9 Marca 2023 (edytowane) 8 minut temu, bulik58 napisał: Kurna super to wygląda ,powiedz mi dobry człowieku jak ty to pomalujesz kiedy to sklejone razem do kupy? Niesklejone , będzie zdjęte do malowania. Edytowane 9 Marca 2023 przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 9 Marca 2023 Autor Share Napisano 9 Marca 2023 2 minuty temu, bulik58 napisał: Ta cierpliwosć to sprzedają gdzieś na wagę? Kwestia chęci , co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 9 Marca 2023 Autor Share Napisano 9 Marca 2023 To walnij lufę jaką, czasem pomaga na chęci 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 12 Marca 2023 Share Napisano 12 Marca 2023 W dniu 12.11.2022 o 20:20, MayonesEXG7 napisał: Odsysacz do cyny też przydatny-na większe rzeczy-ale zawsze mozna użyć.Sprawdzone na kablach i ssie lepiej jak sasha grey @patrykd Sasha jest przereklamowana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 13 Marca 2023 Share Napisano 13 Marca 2023 Która przereklamowana..innaczej.Gwarancja pożycia z płcią przeciwną,kończy się po ślubie tak i nie. Czyli "Flak" Panzer przed Sasha,bo pojazd zmęczony zmaganiami wojennymi.Niemiec uciekał jak zobaczył 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 19 Marca 2023 Autor Share Napisano 19 Marca 2023 (edytowane) Witam , czy ktoś ma wiedzę albo lepsze zdjęcie gdzie wchodził przewód od klaksonu w pancerz ? wydaje mi się ze obok tak jak zaznaczyłem czerwona strzałką, choć ciężko to wywnioskować z takich zdjęć, z kolei na zdjęciach muzealnych nie ma tam otworu, opcja druga ze mógł wchodzić w ten sam otwór co prawe światło. Edytowane 19 Marca 2023 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 19 Marca 2023 Share Napisano 19 Marca 2023 Tak w ramach ścisłości klakson na górnym zdjęciu był w wersji pz1 A a ten na drugim to w wersji B. Nie wiem. Na jakiej wersji Bazuje twój pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 19 Marca 2023 Autor Share Napisano 19 Marca 2023 (edytowane) 5 minut temu, patrykd napisał: Tak w ramach ścisłości klakson na górnym zdjęciu był w wersji pz1 A a ten na drugim to w wersji B. Nie wiem. Na jakiej wersji Bazuje twój pojazd. Tyle wiem , mój to a , ale podłączenie mogło być takie same. Edytowane 19 Marca 2023 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory Napisano 19 Marca 2023 Share Napisano 19 Marca 2023 Może te zdjęcia trochę pomogą: Zdjęcia tylko do dyskusji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 19 Marca 2023 Autor Share Napisano 19 Marca 2023 (edytowane) Jakie fajne foty , dzięki wielkie , wsio jasne .Pozdro ! Edytowane 19 Marca 2023 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 9 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2023 Witam, udało się pokończyć flaka , osłony i koszyk na łuski będę zdejmował do malowania, ale do tego jeszcze trochę. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 9 Kwietnia 2023 Share Napisano 9 Kwietnia 2023 Ładnie zrobiona blacharka. Podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 9 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2023 2 minuty temu, SFModel napisał: Ładnie zrobiona blacharka. Podziwiam. Dzięki , a no było z tym sporo roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 9 Kwietnia 2023 Share Napisano 9 Kwietnia 2023 Piękna jubilerska robota. Może i było dużo pracy z tym ale wygląda niesamowicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 9 Kwietnia 2023 Share Napisano 9 Kwietnia 2023 nie chce Ci się szlifować tych miejsc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 9 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, enten napisał: nie chce Ci się szlifować tych miejsc? Magazynek i siłownik przelecę fakt, a co do reszty wcale nie bym był pewien że ma być to szlifowane, masz zdjęcie oryginału tych elementów ?, bo może jednak były, tu gość robi tego flaka i widać świadomie pozostawiane szwy, wrzucisz foto że ich tam nie ma to zeszlifuje , 5 minut roboty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 10 Kwietnia 2023 Share Napisano 10 Kwietnia 2023 3 godziny temu, Evildead napisał: Magazynek i siłownik przelecę fakt, a co do reszty wcale nie bym był pewien że ma być to szlifowane, masz zdjęcie oryginału tych elementów ?, bo może jednak były, tu gość robi tego flaka i widać świadomie pozostawiane szwy, wrzucisz foto że ich tam nie ma to zeszlifuje , 5 minut roboty . Widząc pozostawione ślady na siłowniku i magazynkach nie miałem prawa przypuszczać, że działasz świadomie. Szczególnie, że w jednym miejscu wyszlifowałeś a w pozostałych zostały. Jeśli zdjęcia to fajnie to widać na np. primeportal. http://www.primeportal.net/artillery/carl_dennis/20mm_flak_38/ Fajnie, że chcesz zasygnalizować te ślady ale jak jest widać... Jeśli mogę coś zasugerować to ja bym połowę tego szlifnął papierem i delikatnie zapuścił extra thinnem. Doceniam pracę z drucikami i blaszkami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 10 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) 3 godziny temu, enten napisał: Fajnie, że chcesz zasygnalizować te ślady ale jak jest widać... Jeśli mogę coś zasugerować to ja bym połowę tego szlifnął papierem i delikatnie zapuścił extra thinnem. Tak ,jeszcze trochę nad tym popracuje, faktycznie ciut można spłycić. 3 godziny temu, enten napisał: Doceniam pracę z drucikami i blaszkami! Dzięki Edytowane 10 Kwietnia 2023 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 11 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2023 (edytowane) Tak sobie patrzę i magazynek jest jednak git , jest ten rant, mam też żywiczne i też jest w tym miejscu , i na oryginale jest, tak że zostaje. Edytowane 11 Kwietnia 2023 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 1 Maja 2023 Autor Share Napisano 1 Maja 2023 (edytowane) Budowa zakończona, dzięki za pomoc wszystkim udzielającym się w tym wątku, łatwo nie było... linę , wydechy, działo, przyczepka będzie zdemontowane do malowania. Edytowane 1 Maja 2023 przez Evildead 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 1 Maja 2023 Share Napisano 1 Maja 2023 Wygląda pięknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi