awiatik Napisano 28 Września 2022 Share Napisano 28 Września 2022 Ta-Go skończone, Sopwith Swallow niemal też, to nadszedł czas na kolejny warsztat. Padło na ten model, dość ciekawy i niszowy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Września 2022 Share Napisano 28 Września 2022 Brzydal straszny, będę podglądał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 28 Września 2022 Share Napisano 28 Września 2022 No dobra a karykaturę jakiego samolotu będziesz robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 28 Września 2022 Autor Share Napisano 28 Września 2022 48 minut temu, Moses napisał: No dobra a karykaturę jakiego samolotu będziesz robił? Właśnie tego brzydala narysowałem i nadszedł czas na model. Już za długo leżakuje w szafie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 16 Października 2022 Autor Share Napisano 16 Października 2022 Małe podsumowanie dotychczasowych prac nad Bristolem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 16 Października 2022 Share Napisano 16 Października 2022 Co może oznaczać napis na pudełku "only 500 pcs"? Bo chyba nie liczbę części. Nakład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 16 Października 2022 Autor Share Napisano 16 Października 2022 29 minut temu, zaruk napisał: Co może oznaczać napis na pudełku "only 500 pcs"? Bo chyba nie liczbę części. Nakład? Części to nie, tym bardziej że w instrukcji stoi że trzeba dorobić samemu 10 pręcików i wkleić we wręgę. Z tego wychodzi że nakład tylko 500 sztuk i trzeba się spieszyć z kupnem. Samolocik ciekawy i jak widać:typowy short run. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedrey Napisano 18 Października 2022 Share Napisano 18 Października 2022 Fajnie się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 18 Października 2022 Share Napisano 18 Października 2022 Nie wiem dlaczego ale te fotki skojarzyły mi się z rybą której ktoś urwał głowe... Chyba czas odwiedzić jakiegoś terapeutę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 18 Października 2022 Share Napisano 18 Października 2022 Godzinę temu, myszaty napisał: Nie wiem dlaczego ale te fotki skojarzyły mi się z rybą której ktoś urwał głowe... Chyba czas odwiedzić jakiegoś terapeutę? Coś Ty, ogarnia Cię przedświąteczny nastrój. To wszystko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 14 Listopada 2022 Autor Share Napisano 14 Listopada 2022 I wreszcie zmęczyłem tego Bristola.... model fajny bo nietypowy, ale to typowy short run. Trochę uwagi wymaga, instrukcja też nie powala szczegółami... Fanom nietypowych konstrukcji polecam. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Listopada 2022 Share Napisano 14 Listopada 2022 Wygląda jak japoński wynalazek typu egg plane, świetny jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 16 Listopada 2022 Share Napisano 16 Listopada 2022 (edytowane) Superancki!!!!! Z tym rysunkiem bomba!!!! Szkoda że mam tylko jednego lajka!!!! Edytowane 16 Listopada 2022 przez myszaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 16 Listopada 2022 Share Napisano 16 Listopada 2022 Piękności i duży plus za bardzo nietypowy model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 16 Listopada 2022 Share Napisano 16 Listopada 2022 Fajny korkociąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi