M.A.V. Napisano 4 Lipca 2023 Share Napisano 4 Lipca 2023 Godzinę temu, Markuz napisał: Są inne maszty. TAK 6 godzin temu, Thalgonis napisał: możesz zmierzyć jak długi jest ten kawałek części oznaczony na niebiesko na załączonej fotce? Tak to wygląda przy dopasowaniu "na oko" podziałki - mam nadzieje że trochę pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 4 Lipca 2023 Autor Share Napisano 4 Lipca 2023 Trochę pomogłeś - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Lipca 2023 Autor Share Napisano 5 Lipca 2023 Pany, skąd bierzecie takie ładne „tuleje” na których ładnie podpiera się łokręcik? U mnie w Casto nic takiego nie widzę, a chcę coś dać bo trumpek zrobił ujową podstawkę… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Lipca 2023 Share Napisano 5 Lipca 2023 34 minuty temu, Thalgonis napisał: Pany, skąd bierzecie takie ładne „tuleje” na których ładnie podpiera się łokręcik? https://www.mojehobby.pl/catalog/Metalowe-35541893.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Lipca 2023 Autor Share Napisano 5 Lipca 2023 No tak... Najciemniej zawsze pod latarnią... Dzięki za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Lipca 2023 Share Napisano 5 Lipca 2023 Fajnie fajnie W dniu 30.06.2023 o 15:45, M.A.V. napisał: @chudyhunter - to teraz Ty ! Kiedyś tylko nie wiem kiedy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Lipca 2023 Autor Share Napisano 5 Lipca 2023 Dół z różnymi popierdółkami... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Lipca 2023 Autor Share Napisano 5 Lipca 2023 5 godzin temu, Thalgonis napisał: No tak... Najciemniej zawsze pod latarnią... Dzięki za namiar I zrobiło się jeszcze ciemniej: dostawy dopiero we wrześniu 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 6 Lipca 2023 Autor Share Napisano 6 Lipca 2023 Ciąg dalszy nastąpił... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Lipca 2023 Share Napisano 6 Lipca 2023 Mam nadzieję że to nie posklejane, bo dziobowy maszt leci na ryj, a rufowy ma krzywą stengę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 6 Lipca 2023 Autor Share Napisano 6 Lipca 2023 Nic nie leci w realu - ostatnio zauważyłem że moja lodówka srajfonowa robi dziwne fotki a'la rybie oko na brzegach... Nie wiem dlaczego ale nie będę z tego powodu zmieniał lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 6 Lipca 2023 Share Napisano 6 Lipca 2023 Błogosławieni Ci, którzy uwierzyli a nie ujrzeli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Lipca 2023 Share Napisano 7 Lipca 2023 19 godzin temu, Thalgonis napisał: Nic nie leci w realu - ostatnio zauważyłem że moja lodówka srajfonowa robi dziwne fotki a'la rybie oko na brzegach... Nie wiem dlaczego ale nie będę z tego powodu zmieniał lodówki Mam pewne wątpliwości w związku z tą teorią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Lipca 2023 Autor Share Napisano 7 Lipca 2023 Czas na rozpędzonego łosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Lipca 2023 Share Napisano 7 Lipca 2023 naprostuj ten tylni maszt - on nie pływał tak szybko żeby aż tak go wygięło 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Lipca 2023 Share Napisano 7 Lipca 2023 To ten łoś morderca się z nim pewnie trykał, tak po przyjacielsku, terytorialnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Lipca 2023 Autor Share Napisano 7 Lipca 2023 Szybki nie był ale ten łoś tak nagle wyskoczył przed maskę, że ostre hamowanie wygięło... Nic nie wyprostuję - będzie ujowo i tyle w temacie tego tematu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 9 Lipca 2023 Autor Share Napisano 9 Lipca 2023 No, prawie, prawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 9 Lipca 2023 Share Napisano 9 Lipca 2023 Nie przelewki Panie Kocie, choć te sinice bym wolał raczej jako MOSS To co sznurki i gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 9 Lipca 2023 Autor Share Napisano 9 Lipca 2023 No nie, oprócz sznurków to jeszcze to, co szkopy wysrywały za burty czyli zacieczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Lipca 2023 Share Napisano 9 Lipca 2023 No i widzisz, dało się wyprostować. Glon skoncentrowany wyłącznie w sterfie czarnego mnie nie przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 10 Lipca 2023 Autor Share Napisano 10 Lipca 2023 Poprawiony glon i obsrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 10 Lipca 2023 Share Napisano 10 Lipca 2023 ... i do Zatoki Gdańskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Lipca 2023 Share Napisano 10 Lipca 2023 JEZUSMARIAIJUZEFIEŚIENTY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 10 Lipca 2023 Share Napisano 10 Lipca 2023 Jak rozpętałem Drugą Wojnę Światową. Podoba się, choć widoczki z pewnej odległości tylko. Celowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi