Soris Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 40 minut temu, India napisał: Opinia o modelu na podstawie słabych zdjęć ( co podkreśliłem). Ja się cieszę, bo to jest fajny materiał wyjściowy- i to widzę... Więc po co takowe w ogóle zamieściłeś(?) i jeszcze pretensje, że nie podzielają twojego entuzjazmu i kupować nie chcą. No co za ludzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 Pisałem coś o kupnie? Ja się na model nadziałem przypadkiem, dlatego dałem info i po reakcji- wcale się autorom nie dziwię, po co kłopoty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 50 minut temu, India napisał: ...i po reakcji- wcale się autorom nie dziwię, po co kłopoty.. Zdjęcia na których, de facto nic nie widać + to wcale się potencjalnym kupującym nie dziwię, po co kłopoty... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 Konkurencja? Myślę, że jak go poprosisz, to Ci wyśle lepsze zdjęcia. A sorry- napisałem poprosisz. ( Ja zrobiłem lepsze, ale portal ma ograniczenia objętości i tyle). Patrz, się nie dopatrzyłem, że nie firma. Odesłać nie mam zamiaru. Tym bardziej szacun dla gościa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 18 minut temu, India napisał: Ja zrobiłem lepsze, ale portal ma ograniczenia objętości i tyle Trzeba było wrzucić sześć pojedynczych, a nie sklejać sześć na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 (edytowane) Kurka, jest Nowość, to wrzucił info. @India, może zamieścisz te foty pojedynczo i każdy sobie sam oceni a jak kogoś zainteresuje szczegół, to zapyta. A może warsztat założysz i wtedy już byłoby pewnie git, bo jak widzę wpisy, to ten model i skala kusi. Ktoś musi przetrzeć szlak a wiadomo, że oczekiwania zawsze będą wysokie w obecnych czasach. Poza tym gdzie dwóch Polaków tam trzy opinie Edytowane 13 Sierpnia 2023 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 Właśnie niczego nie wrzucił, pisze tylko same ochy i achy, które ciężko zweryfikować. A nowością to ten model był w listopadzie zeszłego roku... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 (edytowane) Dlatego napisałem. Co do daty, to nie sprawdziłem ale jak już temat wypłynął, to jak mówią: jeden obraz wart milion słów. @India jest zadowolony i ok. Mógłby podlinkować źródło. Wytwórca zrobił jak uważał, ktoś inny inaczej by podszedł do tematu. Rynek jest chłonny, można działać Edytowane 13 Sierpnia 2023 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 Źródło masz tutaj: https://www.facebook.com/SQRmodel3D https://allegrolokalnie.pl/uzytkownik/Shadow_Brzeg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, panmopsik napisał: @India jest zadowolony i ok No pewnie, że ok. Problem polega na tym, że sprawia wrażenie jakby chciał żeby wszyscy byli zadowolenie bo są wiertła. A tu sprawa jest prosta Model: Zabawka: Nawet pomijając to, że kadłub składa się kilku litych klocków co w XXI wieku jest raczej groteskowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 14 Sierpnia 2023 Share Napisano 14 Sierpnia 2023 Chłopaki sorry, entuzjazm mnie poniósł, każde zdjęcie przekraczało limit, puszczałem na szybko co mi telefon umożliwił. Pierwsze wydruki widziałem dwa lata temu we Włocławku. Różnica pomiędzy tamtą edycją, a tą jest naprawdę duża i może dlatego mnie poniosło :). Nie liczyłem na coś sensownego w tej skali. A już jakość IBG czy AH w grę nie wchodzi - to niszowa skala i tyle. Jeśli macie alternatywę, chętnie przeczytam. Choć, jak Soris pisze, wie o temacie od listopada, info nie było.. PS: sypię głowę popiołem, moja wina, więcej się to nie powtórzy. Za grzechy żałuję. Ale kleić będę dalej... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 14 Sierpnia 2023 Share Napisano 14 Sierpnia 2023 (edytowane) Nie przepraszaj, nie ma za co Dobrze, że masz entuzjazm, bo inaczej klejenie zabawek (AH, czy Tamiya też produkuje zabawki, to zawsze są zabawki, najwyżej "politechniczne"!) nie sprawia radochy. Tym bardziej, gdy modeli w magazynie wiele, które żadnego entuzjazmu nie budzą. Trzeba ten entuzjazm wykorzystywać. Edytowane 14 Sierpnia 2023 przez letalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 14 Sierpnia 2023 Share Napisano 14 Sierpnia 2023 Poza lotnictwem jest jeszcze 1/48 pancerka. I na tym samym poziomie radochy jest Cromwell Tamiyi za 15 złociszy (serio, komplet) jak i wydruk 3d Ehrhardt E-V/4. To ma być zabawa, nie wojna na dodatki i czy iskrowniki da radę przełączyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 14 Sierpnia 2023 Share Napisano 14 Sierpnia 2023 8 minut temu, India napisał: I na tym samym poziomie radochy jest Cromwell Tamiyi za 15 złociszy (serio, komplet) Dobra cena! Tamiya w 1/48 robi fajne zabawki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 14 Sierpnia 2023 Share Napisano 14 Sierpnia 2023 56 minut temu, letalin napisał: Nie przepraszaj, nie ma za co Dobrze, że masz entuzjazm.. Za entuzjazm, to faktycznie przepraszać nie trzeba, ale za ton i formę poprzednich wypowiedzi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 14 Sierpnia 2023 Share Napisano 14 Sierpnia 2023 47 minut temu, Soris napisał: Za entuzjazm, to faktycznie przepraszać nie trzeba, ale za ton i formę poprzednich wypowiedzi... A tu akurat mam dużą tolerancję i nie widzę problemu:) Normalna dyskusja nad kiepskim modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 14 Sierpnia 2023 Share Napisano 14 Sierpnia 2023 A jest coś innego w tej skali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 14 Sierpnia 2023 Share Napisano 14 Sierpnia 2023 No nie ma, wiec och, ach, ich i jeszcze raz och. Najlepszy model P.11c w skali 1/24, genialny ... Ja rozumiem, że można zaanonsować istnienie tej zabawki, ale żeby się tak nad nią ochować i oburzać, że inni w tej zabawce widzą zabawkę to już przesada.. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 14 Sierpnia 2023 Share Napisano 14 Sierpnia 2023 No popatrzcie, oni się nadal tym bawią. https://ipmsdeutschland.de/wordpress/2023/08/07/heinkel-he-162-volksjaeger/ Skruchę okazałem, i fajnie się przy Hurrym 1/24 prezentuje. Akcentuję słowo fajny, dobra wypsneło mi się- ale powaga zapanowała. Mimo, że jeszcze dużo na mascolu Cypis- z polskich cisza poza kartonem, reszta Airfix- korci Mosquito (rozmiar leczy), Bandai i Trumpeter. Jeśli ktoś coś znajdzie innego( UH1 Monogramu znam- nie ta bajka), to dzięki za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 14 Sierpnia 2023 Share Napisano 14 Sierpnia 2023 W dniu 11.08.2023 o 19:27, India napisał: Mogą koledzy od krytyki AH, IBG i innych Tamyi ostrzyć sobie klawiatury W dniu 12.08.2023 o 16:37, India napisał: ...Może nie być dla miszczów. Tak dla przypomnienia, dyskusja to się nawet nie zaczęła, ale zagajenie do niej i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 18 Sierpnia 2023 Share Napisano 18 Sierpnia 2023 (edytowane) Ciąg dalszy info dotyczące kolejnego Takom Apache https://www.themodellingnews.com/2023/08/box-art-adds-more-to-feature-added-ah.html#more , oraz dla równowagi instrukcja Meng Model QS-004 Boeing AH-64D Apache Longbow https://www.scalemates.com/products/img/0/5/2/1447052-51-instructions.pdf Edytowane 21 Sierpnia 2023 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 1 Września 2023 Autor Share Napisano 1 Września 2023 Border Model w natarciu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Września 2023 Share Napisano 1 Września 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 12 Września 2023 Autor Share Napisano 12 Września 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkrzyska Napisano 21 Września 2023 Share Napisano 21 Września 2023 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=782140697251363&id=100063663186491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi