HK1885 Napisano 12 Stycznia 2023 Share Napisano 12 Stycznia 2023 17 minut temu, kowal76 napisał: Niestety jakiś nalot pojawił się na oszkleniu od wewnątrz w miejscu operatora radaru Pewnie klej Ci odparował przy schnięciu, ale nie rzuca się w oczy. Gdyby nie załoganci to nakryłbyś pokrowcem czy inną celtą. Fajny jest po washu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 12 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2023 Dawałem bardzo mało kleju Tamki, ale może faktycznie tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 12 Stycznia 2023 Share Napisano 12 Stycznia 2023 5 minut temu, kowal76 napisał: Dawałem bardzo mało kleju Tamki, ale może faktycznie tak było. Ja przy oszkleniu odsączam ten pędzelek z "cienkiego" kleju, przykładam do miejsca łączenia, rozchodzi się sam. Jedyny warunek to "szkło" musi być dobrze spasowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 12 Stycznia 2023 Share Napisano 12 Stycznia 2023 3 godziny temu, kowal76 napisał: No i te farfocle które się czepiają modelu, to jakaś moja zmora. Zraszacz do kwiatów musi być na podorędziu. Te cienie zostały po washu, czy cieniowałeś aerografem? Aha i jeżeli jeszcze mogę dopytać to czym (chemia) wycierasz ten wash Tamiya? Ładnie idzie, a ja jeszcze się grzebie z moim... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2023 (edytowane) 8 godzin temu, MAREK74 napisał: Zraszacz do kwiatów musi być na podorędziu. Te cienie zostały po washu, czy cieniowałeś aerografem? Aha i jeżeli jeszcze mogę dopytać to czym (chemia) wycierasz ten wash Tamiya? Ładnie idzie, a ja jeszcze się grzebie z moim... Zraszacz mam i mam kota :). Może dlatego te farfocle :). Co do cieniowania to aerograf, a washa zmywam white spiritem. Marku Twój model to profesionalna robota modelarska i dlatego pewnie trochę to trwa. Zapewnie będzie przepiękny model. Mój to zwykły samolocik prosto z pudła na półkę, któremu dużo brakuje, co do poniektórych modeli z forum i nie tylko :). A to chyba winowajca farfocli Edytowane 13 Stycznia 2023 przez kowal76 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 13 Stycznia 2023 Share Napisano 13 Stycznia 2023 5 godzin temu, kowal76 napisał: mam kota Nie kłam, nie kłam! To kot ma Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 13 Stycznia 2023 Share Napisano 13 Stycznia 2023 6 godzin temu, kowal76 napisał: Przypomina mi mojego pierwszego domowego kota, a właściwie kotkę. Ależ to była złośnica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 13 Stycznia 2023 Share Napisano 13 Stycznia 2023 6 godzin temu, kowal76 napisał: mam kota Zgaduję że wabi się Tom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Kowalec222 napisał: Zgaduję że wabi się Tom Nie Kajtek, ale podobny do Toma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2023 (edytowane) Stanął o własnych siłach Edytowane 13 Stycznia 2023 przez kowal76 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 13 Stycznia 2023 Share Napisano 13 Stycznia 2023 9 godzin temu, kowal76 napisał: Zraszacz mam i mam kota A to chyba winowajca farfocli Nieprawda, kot może spowodować najwyżej Fa(f) kulce, farfocle muszą mieć jakieś inne źródło, może np. koty pod łóżkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Stycznia 2023 Share Napisano 13 Stycznia 2023 9 godzin temu, kowal76 napisał: i mam kota Ja też . I jeszcze psa na dokładkę. Farfocli ci u mnie dostatek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2023 Chyba koniec 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Stycznia 2023 Share Napisano 13 Stycznia 2023 Podoba się . Co następne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2023 4 minuty temu, barszczo napisał: Podoba się . Co następne? Dzięki, jeszcze galerie jakąś muszę zrobić. Teraz musze dokończyć Tu 134 Zvezdy dla kolegi i może zrobię coś mniejszego w 1/72 ?. Może jakiś vintage, a może coś z Arma Hobby ?. Sam jeszcze nie wiem :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi