_OldMan_ Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego 11 godzin temu, Oko napisał: Fakt Benson miał asdik montowany przed 1-szą wieżą około 30-go wręgu . Trzydziestej wręgi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oko Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Old Man A tak coś bardziej konkretnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego To jest właśnie konkret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oko Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Pomyliłeś forum , albo ja jestem wprowadzony w błąd . Więc wyjaśnij mi gdzie są kingstony na tejże jednostce budowanej w 1941 r. w stoczni Federal Shipbuilding. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oko Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Temat sonaru zamknięty . Znalazłem plany , jest na wysokości 28 wręgi i taki jak na zdjęciu kolegi forumowicza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi