Marek K Napisano 20 Lutego 2023 Share Napisano 20 Lutego 2023 1 godzinę temu, greatgonzo napisał: Tylko dlaczego w dobie internetu BR 390 stał się wzorcem absolutnym? Ależ gonzo , czyżbyś nie wiedział że w tym linku jest 175 zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 20 Lutego 2023 Share Napisano 20 Lutego 2023 Masz rację. Nie doczytałem i dyskutuję sam ze sobą. Soreczki. Może czas przyzwyczajać się do takiej sytuacji? A ogólnie, to zgadzam się, że model pomalowany jest, hmm... agresywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 21 Lutego 2023 Share Napisano 21 Lutego 2023 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 21 Lutego 2023 Share Napisano 21 Lutego 2023 Mocno styrany, sam też przesadzałem z okopconymi skrzydłami na początku. Zastanawiam się, czy poprawnie nałożyłeś te kalkomanie, po jednej stronie odstępy są nieco za duże, a po prawej stronie ZX wchodzi na rondel - tego jeszcze nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 23 Lutego 2023 Share Napisano 23 Lutego 2023 Ładnie sciorany - ten kurz pustyni... akurat temu to tak pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittt78 Napisano 26 Lutego 2023 Autor Share Napisano 26 Lutego 2023 (edytowane) dzięki wielkie za każdą opinie i wytkniecie błędów. na przyszłość trzeba trochę dokładniej odrobić prace domową :))) Edytowane 26 Lutego 2023 przez Wittt78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzikurambo Napisano 9 Stycznia Share Napisano 9 Stycznia Pięknie wygląda, właśnie chcę złożyć dokładnie taki sam tylko że z tego "nowszego" revela - i już wiem na czym mogę się wzorować. Dzięki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia Podoba mi się wykonanie odprysków. Natomiast smugi prochowe mogły by być nieco delikatniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia W dniu 9.01.2024 o 17:40, Dzikurambo napisał: Pięknie wygląda, właśnie chcę złożyć dokładnie taki sam tylko że z tego "nowszego" revela - i już wiem na czym mogę się wzorować. Dzięki! Jest szansa, że wówczas Twój model będzie wyglądał jak dziku - Rambo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi