Grzes Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Artek82 napisał: Mówiliśmy o tym zdjęciu, a tu schronów jakby brak... aż się kolega w pracy spojrzał jak się zaśmiałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Grzes napisał: jak się zaśmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, Artek82 napisał: Mówiliśmy o tym zdjęciu, a tu schronów jakby brak.. Widać je na horyzoncie. A na poważnie to aktualnie jestem uziemiony w szpitalu, korzystam tylko z telefonu na którym słabo widać i pomyliłem zdjęcia. Sorry. Co do tego zdjęcia to jednoznacznie nie odpowiem co to za lotnisko ale raczej to nie Babimost. W Babimoście w moich czasach nie pamiętam żeby były Tatry w straży a wozy DIS-a były ustawiane na takim małym podeście zrobionym z płyt Jumbo do których, prowadziły drogi zrobione z tych samych płyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Endrju napisał: aktualnie jestem uziemiony w szpitalu, korzystam tylko z telefonu na którym słabo widać i pomyliłem zdjęcia. Sorry. Andrzeju, nie denerwuj się, śmiesznie wyszło Zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu 28 minut temu, Endrju napisał: A na poważnie to aktualnie jestem uziemiony w szpitalu, korzystam tylko z telefonu na którym słabo widać i pomyliłem zdjęcia. Dużo zdrowia, wracaj szybko do domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu 56 minut temu, Endrju napisał: aktualnie jestem uziemiony w szpitalu, korzystam tylko z telefonu Szybkiego wyjścia i dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi