barszczo Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego No to dzisiaj grzejemy Gawrona: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Fiński, bezpieczny heaterek do grzania silnika Bawołka . Ale najbardziej na tym zdjęciu podobają mi się klocki pod kołami podwozia głównego. Przed odkołowaniem do usunięcia jednym kopnięciem : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego No i ta gaśnica!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Wracamy do współczesności. Klasyczny pojazd holujący polskich lotnisk z Irydą na dyszlu: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego (edytowane) 3 godziny temu, barszczo napisał: Klasyczny pojazd holujący polskich lotnisk z Irydą Wszystko polska myśl techniczna! Tak jak tutaj: Edytowane 12 Lutego przez Grzes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego (edytowane) W dniu 11.02.2024 o 00:05, barszczo napisał: A ja znalazłem jeszcze fragment cysterny i pięknego UIła-10 I to jeszcze u mnie na lotnisku W dniu 11.02.2024 o 01:03, kopernik napisał: Ten samolocik od lat chodzi mi po głowie Mnie tyż i robię go zaraz jak ukończę UIł-2 A następnie chyba Tu-2 i UTB-2 A to foto to z 1997 roku z Mielca bo w tle widać międzynarodowy zlot Antków Edytowane 13 Lutego przez Artek82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego A'propos ciągniczków na naszych lotniskach 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego No to jeszcze dla przypomnienia, bo chyba te fotki Ursusów w służbie wojskowej już wrzucałem: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Zdjęcia są, klimat na diorkę też tylko czy ktoś robi takie Ursusy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego 21 minut temu, jmx62 napisał: Zdjęcia są, klimat na diorkę też tylko czy ktoś robi takie Ursusy? Resin Labor tylko o skale trzeba zapytać, w 1:72 chyba robią, nie wiem jak z innymi skalami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 13 Lutego Autor Share Napisano 13 Lutego Godzinę temu, jmx62 napisał: Zdjęcia są, klimat na diorkę też tylko czy ktoś robi takie Ursusy? Jest kilka modeli różnych wersji na rynku. Przeważnie 3D ale i zwykła żywica. Jest nawet drukowany i wycinany laserowo. Z firm znam tylko GPM, reszta nazw nic mi nie mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Z Suchojami na zdjęciach jest konkretnie Ursus C-360. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego I z Irydą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Tlen - ostrożnie ze smarami! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego Trochę sprzętu z Okęcia z roku 1955: Procedura WIWO (Walk In Walk Out) działała już wtedy, bez ścieżek i bez asysty : I zdjęcie które jeży mi, jako trenerowi Airside Safety, resztki włosów na głowie: 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 22 Lutego Share Napisano 22 Lutego Odpalanie An-2 za pomocą specjalistycznego sprzętu. https://www.facebook.com/100003731101918/videos/379049434862551/ 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawbo Napisano 22 Lutego Share Napisano 22 Lutego I od tego zaczynają się wielkie idee, od prostych i skutecznych rozwiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 22 Lutego Autor Share Napisano 22 Lutego Na stanie lotniska to raczej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Lutego Share Napisano 22 Lutego To, zdaje mi się, msza polowa z okazji Święta Lotnictwa w 1947r. Pomysł na bardzo oryginalną dioramkę. 2 godziny temu, kopernik napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego To dziś może rysunkowo - drabinki do Su-22 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego Była chyba cała seria opisów w AeroPlanie o sprzecie lotniskowym wraz z rysynkami i fotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego Godzinę temu, jmx62 napisał: Była chyba cała seria opisów w AeroPlanie o sprzecie lotniskowym wraz z rysynkami i fotkami. Była, była. Z niej pochodzi powyższy rysunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego Powiększony fragment fotki CPPS-u z Piły 1996r. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMS Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego W dniu 13.02.2024 o 19:59, jmx62 napisał: Zdjęcia są, klimat na diorkę też tylko czy ktoś robi takie Ursusy? MAM , POLECAM - BARDZO WYPIESZCZONY WYDRUK 3D: https://www.facebook.com/profile.php?id=100089299726212 RÓŻNE SKALE , ZARÓWNO C-330 I OSTATNIA NOWOŚĆ C-360, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego Kolego @MMS wyłączaj CapsLocka przy pisaniu postów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi