Grzes Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Artek82 napisał: Mówiliśmy o tym zdjęciu, a tu schronów jakby brak... aż się kolega w pracy spojrzał jak się zaśmiałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Grzes napisał: jak się zaśmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Artek82 napisał: Mówiliśmy o tym zdjęciu, a tu schronów jakby brak.. Widać je na horyzoncie. A na poważnie to aktualnie jestem uziemiony w szpitalu, korzystam tylko z telefonu na którym słabo widać i pomyliłem zdjęcia. Sorry. Co do tego zdjęcia to jednoznacznie nie odpowiem co to za lotnisko ale raczej to nie Babimost. W Babimoście w moich czasach nie pamiętam żeby były Tatry w straży a wozy DIS-a były ustawiane na takim małym podeście zrobionym z płyt Jumbo do których, prowadziły drogi zrobione z tych samych płyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 59 minut temu Share Napisano 59 minut temu 7 minut temu, Endrju napisał: aktualnie jestem uziemiony w szpitalu, korzystam tylko z telefonu na którym słabo widać i pomyliłem zdjęcia. Sorry. Andrzeju, nie denerwuj się, śmiesznie wyszło Zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 40 minut temu Share Napisano 40 minut temu 28 minut temu, Endrju napisał: A na poważnie to aktualnie jestem uziemiony w szpitalu, korzystam tylko z telefonu na którym słabo widać i pomyliłem zdjęcia. Dużo zdrowia, wracaj szybko do domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 10 minut temu Share Napisano 10 minut temu 56 minut temu, Endrju napisał: aktualnie jestem uziemiony w szpitalu, korzystam tylko z telefonu Szybkiego wyjścia i dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi