Grzes Napisano 21 Listopada 2024 Share Napisano 21 Listopada 2024 7 minut temu, Artek82 napisał: Mówiliśmy o tym zdjęciu, a tu schronów jakby brak... aż się kolega w pracy spojrzał jak się zaśmiałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 21 Listopada 2024 Share Napisano 21 Listopada 2024 5 minut temu, Grzes napisał: jak się zaśmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 21 Listopada 2024 Share Napisano 21 Listopada 2024 3 godziny temu, Artek82 napisał: Mówiliśmy o tym zdjęciu, a tu schronów jakby brak.. Widać je na horyzoncie. A na poważnie to aktualnie jestem uziemiony w szpitalu, korzystam tylko z telefonu na którym słabo widać i pomyliłem zdjęcia. Sorry. Co do tego zdjęcia to jednoznacznie nie odpowiem co to za lotnisko ale raczej to nie Babimost. W Babimoście w moich czasach nie pamiętam żeby były Tatry w straży a wozy DIS-a były ustawiane na takim małym podeście zrobionym z płyt Jumbo do których, prowadziły drogi zrobione z tych samych płyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Listopada 2024 Share Napisano 21 Listopada 2024 7 minut temu, Endrju napisał: aktualnie jestem uziemiony w szpitalu, korzystam tylko z telefonu na którym słabo widać i pomyliłem zdjęcia. Sorry. Andrzeju, nie denerwuj się, śmiesznie wyszło Zdrówka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Listopada 2024 Share Napisano 21 Listopada 2024 28 minut temu, Endrju napisał: A na poważnie to aktualnie jestem uziemiony w szpitalu, korzystam tylko z telefonu na którym słabo widać i pomyliłem zdjęcia. Dużo zdrowia, wracaj szybko do domu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 21 Listopada 2024 Share Napisano 21 Listopada 2024 56 minut temu, Endrju napisał: aktualnie jestem uziemiony w szpitalu, korzystam tylko z telefonu Szybkiego wyjścia i dużo zdrowia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 22 Listopada 2024 Share Napisano 22 Listopada 2024 Andrzeju wracaj jak najszybciej do zdrowia, mamy nadzieję że to nic poważnego. Wiem co to znaczy bo sam od kilku lat średnio raz na 2-3 miesiące robię "tourne" po lekarzach a pobytów w szpitalach to mam już serdecznie dość. Zdrówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 23 Listopada 2024 Share Napisano 23 Listopada 2024 Dziękuję kolegom za życzenia zdrowia. Przydadzą się. Aktualnie to kończę trzytygodniową, szpitalną rehabilitację i na razie wszystko idzie w dobrym kierunku. Poważnie było na początku października jak mi robili operację. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 23 Listopada 2024 Share Napisano 23 Listopada 2024 W dniu 21.11.2024 o 18:36, Endrju napisał: 8 minut temu, Endrju napisał: Dziękuję kolegom za życzenia zdrowia. Przydadzą się. Aktualnie to kończę trzytygodniową, szpitalną rehabilitację i na razie wszystko idzie w dobrym kierunku. Poważnie było na początku października jak mi robili operację. Niech Dobre Duchy mają cię w opiece. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 23 Listopada 2024 Share Napisano 23 Listopada 2024 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Listopada 2024 Share Napisano 24 Listopada 2024 Dziś podsuwam pomysł na dioramkę z Limem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 Mój wujek jak jeszcze żył to opowiadał, że w jednostce w której był mieli Dodge'a, którym nie wolno było jeździć bo służył wyłącznie do holowania samolotów a mógł uciągnąć więcej niż każdy inny wóz. A zdjęcie naprawdę klimatyczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 9 minut temu, pmroczko napisał: Mój wujek jak jeszcze żył to opowiadał, że w jednostce w której był mieli Dodge'a, którym nie wolno było jeździć bo służył wyłącznie do holowania samolotów a mógł uciągnąć więcej niż każdy inny wóz. Mój ojciec służył w 6PDPD w Krakowie, w kompanii PKM na początku lat sześćdziesiątych. Dodge 3/4 były wtedy używane do holowania PKMów, potem dopiero zamieniono je na GAZy69. Opowiadał jak szaleli Dodge'ami po pasie startowym w Czyżynach i na zawrotce na końcu pasa jedna poszła na bok... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 3 godziny temu, barszczo napisał: w kompanii PKM na początku lat sześćdziesiątych. Możesz rozjaśnić ten skrót? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 2 godziny temu, jmx62 napisał: Możesz rozjaśnić ten skrót? Przeciwlotniczy karabin maszynowy ZPU-2 (PKM-2) . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 (edytowane) pył wejdzie wszędzie - pomoże myjka ciśnieniowa można też zająć się zbiornikiem paliwa lub Edytowane 4 Grudnia 2024 przez panmopsik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Grudnia 2024 Share Napisano 9 Grudnia 2024 Kilka ciekawych autek z lotniska Witebsk na Białorusi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 9 Grudnia 2024 Share Napisano 9 Grudnia 2024 Coś wiadomo kiedy to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Grudnia 2024 Share Napisano 9 Grudnia 2024 1 minutę temu, jmx62 napisał: kiedy to było? 13 sierpnia 2012r. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Grudnia 2024 Share Napisano 13 Grudnia 2024 Ponieważ siedzę ostatnio w naszych akrobacyjnych Iskrach, opracowując historię ich malowań, wiec dziś znów trzy ciekawe fotki z tego tematu (Dęblin - 18.06.2015) Fot. D.Niedźwiecki 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 13 Grudnia 2024 Share Napisano 13 Grudnia 2024 4 godziny temu, Grzes napisał: Ponieważ siedzę ostatnio w naszych akrobacyjnych Iskrach, opracowując historię ich malowań, ... Hmm, jeśli zanosi się na jakąś publikację na ten temat to już ustawiam się w kolejkę po pierwszy egzemplarz z dedykacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 14 Grudnia 2024 Share Napisano 14 Grudnia 2024 (edytowane) zabezpieczenie Go 242 w Afryce Północnej Edytowane 14 Grudnia 2024 przez panmopsik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 14 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2024 18 godzin temu, panmopsik napisał: zabezpieczenie Go 242 w Afryce Północnej Wklej to w IBG nowości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 14 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2024 Wózek do transportu rakiet . Prawdziwy i model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Grudnia 2024 Share Napisano 14 Grudnia 2024 Phantom ma sporo ciekawych dodatków dla robiących dioramki. Tylko ceny takie średnio atrakcyjne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi