Xmen Napisano 24 Kwietnia 2023 Share Napisano 24 Kwietnia 2023 (edytowane) Postanowiłem trochę to uporządkować. Instrukcja. Wypraski: Edytowane 24 Kwietnia 2023 przez Xmen 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2023 (edytowane) Następne zdjęcia. Edytowane 24 Kwietnia 2023 przez Xmen 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2023 (edytowane) Malowania, kalkomanie i oszklenie. I to było tyle.Jak umiałem tak zrobiłem. Edytowane 24 Kwietnia 2023 przez Xmen 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 24 Kwietnia 2023 Share Napisano 24 Kwietnia 2023 Czy statecznik pionowy jest takiej samej wielkości jak w modelu Migu-19S KP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 24 Kwietnia 2023 Share Napisano 24 Kwietnia 2023 (edytowane) Dzięki za porządny inbox. Ale potrzebuję kilka słów wyjaśnień. Czy KP proponuje zbudowanie z tych części PM lub P ? I w zasadzie jedyną różnicą jest uzbrojenie ? Kupując P dostanę tylko inne kalki ? Edytowane 24 Kwietnia 2023 przez kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2023 7 minut temu, Maxy napisał: Czy statecznik pionowy jest takiej samej wielkości jak w modelu Migu-19S KP? Nie sprawdzałem.Jak poczekasz do jutra to sprawdzę bo S też mam. 4 minuty temu, kopernik napisał: Czy KP proponuje zbudowanie z tych części PM lub P ? Jeszcze Shenyang J-6A. 5 minut temu, kopernik napisał: I w zasadzie jedyną różnicą jest uzbrojenie ? Raczej tak.Prawdę mówiąc na odrzutowcach znam się jeszcze mniej niż na drugowojennych. 6 minut temu, kopernik napisał: Kupując P dostanę tylko inne kalki ? Tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 24 Kwietnia 2023 Share Napisano 24 Kwietnia 2023 W LzSZ jest artykuł o różnicach pomiędzy tymi wersjami. Trochę tego jest, szczególnie na grzbiecie ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2023 (edytowane) Jeszcze w kwestii statecznika pionowego.W modelu P/PM jest to inaczej rozwiązane niż w modelu wersji S.Niech się kolega @Maxynie obrazi ale nie chcę wycinać części z ramek. MiG 19S MiG 19P/PM Edytowane 24 Kwietnia 2023 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 24 Kwietnia 2023 Share Napisano 24 Kwietnia 2023 Czyli pionowy składa się z dwóch części? Czy też to dwa różne stateczniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2023 2 minuty temu, em napisał: Czyli pionowy składa się z dwóch części? Czy też to dwa różne stateczniki? Dwa różne stateczniki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 25 Kwietnia 2023 Share Napisano 25 Kwietnia 2023 15 godzin temu, Xmen napisał: Dwa różne stateczniki. A powinny być jeszcze dwa różne grzbiety/garby te między osłoną kabiny, a płetwą statecznika. Ciekawe czy przód kadłuba będzie odpowiednio dłuższy bo ze zdjęć ciężko stwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 25 Kwietnia 2023 Share Napisano 25 Kwietnia 2023 Pewnie jak w każdym modelu będzie sporo do przerobienia, jeśli się zwraca uwagę na szczegóły... Ale przynajmniej kilka detali różniących ten samolot od wersji S już jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi