Evildead Napisano 13 Maja 2023 Share Napisano 13 Maja 2023 (edytowane) Witam :), No i koniec zabawy ze Stugiem, scenka - gdzieś tam w ZSRR zawierucha zimowa z końca 1941 . Zapraszam do oglądania. Warsztat jakby ktoś chciał coś skorzystać : Edytowane 15 Lipca 2023 przez Evildead 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 13 Maja 2023 Share Napisano 13 Maja 2023 (edytowane) Zmień suwak kontrastu zdjęć na oryginalne, bo ostatnie jest normalne a tam szarość. Wal normalnie nie kombinuj z kolorami Edytowane 13 Maja 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 13 Maja 2023 Autor Share Napisano 13 Maja 2023 5 minut temu, MayonesEXG7 napisał: Zmień suwak kontrastu zdjęć na oryginalne, bo ostatnie jest normalne a tam szarość. Wal normalnie nie kombinuj z kolorami Jak tu kontrast nie podbijany, przecież nie zmniejszę, nie bardzo rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 13 Maja 2023 Share Napisano 13 Maja 2023 (edytowane) O rzesz Ty Cię w ząbek czesany - ale klimat wykręciłeś. I ten Stug super i to bagno roztopowe i nawet karykaturalne twarze figurek pasują tu jak ulał. Ta praca mi się MEGA podoba. Od siebie jeszcze dwie foty z Bundesarchiv Edytowane 13 Maja 2023 przez TAW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 13 Maja 2023 Autor Share Napisano 13 Maja 2023 (edytowane) 1 minutę temu, TAW napisał: O rzesz Ty Cię w ząbek czesany - ale klimat wykręciłeś. I ten Stug super i to bagno pozimowe i nawet karykaturalne twarze figurek pasują tu jak ulał. Ta praca mi się MEGA podoba. Od siebie jeszcze dwie foty z Bundesarchiv. Pikne Panie zapisuje Edytowane 13 Maja 2023 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 13 Maja 2023 Share Napisano 13 Maja 2023 Ten z tym chrlmem ma oczy jak zombie. Ale jesli chodzi o caloksztalt jest bardzo ladnie. Caly czas teierdze ze ten stug jest lekko zielony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 13 Maja 2023 Autor Share Napisano 13 Maja 2023 25 minut temu, patrykd napisał: Ten z tym chrlmem ma oczy jak zombie. Ale jesli chodzi o caloksztalt jest bardzo ladnie. Caly czas teierdze ze ten stug jest lekko zielony Bo to zombiaki pasujące do scenki , pisałem o tym warsztacie , kolor jak kolor AK RC więc niby powinien być dobry, mam jeszcze pół słoika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 14 Maja 2023 Share Napisano 14 Maja 2023 Scenka jest ekstra, rewelacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 14 Maja 2023 Share Napisano 14 Maja 2023 Podoba mi się bardzo Twoja dioramka. Nie zmienia to faktu że za konserwami z krzyżami nie przepadam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 14 Maja 2023 Autor Share Napisano 14 Maja 2023 16 minut temu, Endrju napisał: Podoba mi się bardzo Twoja dioramka. Nie zmienia to faktu że za konserwami z krzyżami nie przepadam. Dzięki, no z krzyżami to wiadomo, mają swoje za uszami, podobnie japońce mają najpiękniejsze okręty ale też podejrzane jednostki wojskowe ..., mam też jakieś radzieckie czołgi na kiedyś, także nie do końca monotematycznie będzie, a z tej roboty również jestem zadowolony , Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 16 Maja 2023 Share Napisano 16 Maja 2023 Piękny model i podstawka, ale najbardziej podoba mi się... wiatr! Aż się zimno robi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 16 Maja 2023 Share Napisano 16 Maja 2023 W dniu 14.05.2023 o 18:27, Evildead napisał: Dzięki, no z krzyżami to wiadomo, mają swoje za uszami, Uściślę może moje podejście. Ja absolutnie nie mam nic przeciwko klejeniu modeli pojazdów państw totalitarnych. Mają swój specyficzny urok. Sam swego czasu doświadczyłam spotkania z Tygrysem oko w oko w Munster i dopiero wtedy zrozumiałem wszystkich fanów Tygrysa. A Pantere to sobie kiedyś ulepię ale powstańczą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 16 Maja 2023 Autor Share Napisano 16 Maja 2023 Godzinę temu, kryspacz napisał: Piękny model i podstawka, ale najbardziej podoba mi się... wiatr! Aż się zimno robi! Dzięki za pozytywny odbiór , no i że klimacik podpasował.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 16 Maja 2023 Share Napisano 16 Maja 2023 2 godziny temu, Endrju napisał: Sam swego czasu doświadczyłam spotkania z Tygrysem oko w oko w Munster i dopiero wtedy zrozumiałem wszystkich fanów Tygrysa. Z ciekawości, kiedy? Też jeszcze załapałem się na niego w Munster, ale od 2017r stoi tam... replika 1:1, oryginał odebrał właściciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 16 Maja 2023 Share Napisano 16 Maja 2023 1 godzinę temu, kryspacz napisał: Z ciekawości, kiedy? Też jeszcze załapałem się na niego w Munster, ale od 2017r stoi tam... replika 1:1, oryginał odebrał właściciel Mniej więcej 2013 lub 2014. Wiedziałem, że go oddali ale nie wiedziałem, że aktualnie replika stoi. Przypomniało mi się, że podczas mojej wizyty w muzeum grupa 5 może 6 zawodników latała po czołgu i wszystko mierzyli. Może robili pomiary do wykonania repliki? Teraz mi się tak skojarzyło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 21 Maja 2023 Share Napisano 21 Maja 2023 coś pięknego, gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 21 Maja 2023 Autor Share Napisano 21 Maja 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Bengal napisał: coś pięknego, gratulacje! Dzięki , tak żeby zamknąć temat dodam że inspiracja było takie oto zdjęcie, wprawdzie tu wersja e , ale cały koncept mi się widział od razu , a że model zakupiony wcześniej.. dzięki za opinie , Pozdro Edytowane 21 Maja 2023 przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skaidrus Napisano 23 Maja 2023 Share Napisano 23 Maja 2023 Super dioramka - aż mi się zimno zrobiło od samego patrzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi