abtb Napisano 26 Czerwca 2023 Share Napisano 26 Czerwca 2023 (edytowane) Dawno nic nie wrzucałem, więc korzystając z wolnej chwili wrzucam galerię Li-2 w barwach LOT-u. Fotki takie se, ale lepszych nie potrafię zrobić , W każdym bądź razie jest jak jest i tyle . Jakby ktoś się "nagrzał" na posiadanie takowego w zbiorach, to uczciwie ostrzegam, że paździerz najwyższego lotu A teraz można se poużywać Edytowane 28 Czerwca 2023 przez abtb zmiana zdjęć i tekstu 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Czerwca 2023 Share Napisano 26 Czerwca 2023 bardzo ładny 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Czerwca 2023 Share Napisano 26 Czerwca 2023 Świetny, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Czerwca 2023 Share Napisano 26 Czerwca 2023 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2023 Zmieniłem fotki na "galeryjne" więc jak ktoś coś jeszcze ma do dodania to śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 28 Czerwca 2023 Share Napisano 28 Czerwca 2023 Nie żebym się czepiał Tomku... bo sam jeszcze niczego w tej skali nie popełniłem.... ale krawędź natarcia na "ogonie" trochę boli... Nie dało się wyprowadzić, czy raczej nie chciało się 8-).... (oba warianty odpowiedzi dobre aby sobie odpuścić) 8-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, zegeye napisał: krawędź natarcia na "ogonie" trochę boli... Nie dało się wyprowadzić, I tak jest dobrze w porównaniu z tym co dostajesz w pudełku - hebel mi się kompletnie na tym "rozjechał" Pozwolisz że dodatkowo zacytuję sam siebie: W dniu 26.06.2023 o 11:30, abtb napisał: paździerz najwyższego lotu I to piszę ja, który już nie jednego strucla wystrugał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Czerwca 2023 Share Napisano 28 Czerwca 2023 No piękny model, tylko możesz mi powiedzieć No, nie mogłem się powstrzymać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Czerwca 2023 Share Napisano 28 Czerwca 2023 10 minut temu, Grzes napisał: No piękny model, tylko możesz mi powiedzieć Jak to po ...uj? W scenopisie tak było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 28 Czerwca 2023 Share Napisano 28 Czerwca 2023 No, ten to z grubsza ciosany jest. Ale podoba się - bo pasażer, kolorki ma fajne i w ogóle niecodzienny taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2023 8 godzin temu, zaruk napisał: No, ten to z grubsza ciosany jest. bo to jest W dniu 26.06.2023 o 11:30, abtb napisał: paździerz najwyższego lotu Żeby było śmiesznie planuję drugie podejście do niego, też w barwach LOT-U (można liczyć na kolejny łan hour edyszyn ) I tu też dziękuję wszystkim za komentarze i uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi