abtb Napisano 28 Czerwca 2023 Share Napisano 28 Czerwca 2023 (edytowane) W związku z tym, że kolega @zaruk mocno naciskał, to wstawiam kolejną galerię w nikczemnej skali - tym razem Antonow An -8. Budowę opisałem w warsztacie, model nawet ładny ale żeby go "wyprowadzić" to się trzeba napocić. Jak co poniektórzy zauważyli (i słusznie) w godzinę nie da rady ale w trzy miesiące (w tym dwa na psychiczne dochodzenie do normalności) już się da . A teraz pora na foty I to na tyle. Można "szczelać" komentarzami Edytowane 28 Czerwca 2023 przez abtb 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Czerwca 2023 Share Napisano 28 Czerwca 2023 (edytowane) Godzinę temu, abtb napisał: W związku z tym, że kolega @zaruk mocno naciskał, to wstawiam kolejną galerię w nikczemnej skali - tym razem Antonow An -8. I słusznie czynił bo model świetny . Edytowane 28 Czerwca 2023 przez barszczo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 28 Czerwca 2023 Share Napisano 28 Czerwca 2023 Godzinę temu, abtb napisał: w tym dwa na psychiczne dochodzenie do normalności) już się da . Jak dobrze wiedzieć, że nie tylko ja tak mam z modelami.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 28 Czerwca 2023 Share Napisano 28 Czerwca 2023 A mi tam się on podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Czerwca 2023 Share Napisano 28 Czerwca 2023 Mnie również się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Czerwca 2023 Share Napisano 28 Czerwca 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 28 Czerwca 2023 Share Napisano 28 Czerwca 2023 Naciskałem i miałem rację, bo jest na co popatrzeć. Nieco śmieszny ten samolot - z przodu pasażer, z tyłu wojskowy. Chyba najsłabiej wypadło tu oszklenie (matowe i nakrapiane), ale całość robi bardzo porządne wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Czerwca 2023 Share Napisano 28 Czerwca 2023 Lubię te "zimnowojenne" ruskie kolosy. za barwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2023 8 godzin temu, zaruk napisał: Chyba najsłabiej wypadło tu oszklenie Cóż poradzić - taki urok "maluchów" z EE. I tak dobrze, że chociaż jednolite bo czasami trafia się szkiełko pełne radosnych bąbelków powietrza i wtedy jest "rosa o poranku" Mogłem też nalepić kalki ale wtedy wyglądało by chyba zupełnie beznadziejnie 7 godzin temu, Grzes napisał: Lubię te "zimnowojenne" ruskie kolosy. Przymierzam się do An-a 12 w nikczemnej skali ale na razie miarka za krótka Można by też w końcu się wziąć za dokończenie An-12BK i 12PPS w 1/72 - wtedy to będą kolosy (oczywiście w jedynie słusznych barwach ) Dziękuję wszystkim za komentarze i uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 29 Czerwca 2023 Share Napisano 29 Czerwca 2023 Bardzo fajna maszyna i bardzo fajny model. Znacznie lepiej się prezentuje na podstawce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi